Колись проста і нікому невідома дівчина з Санкт-Петербурга, переїжджаючи в столицю, навіть уявити собі не могла, який успіх її чекає. Крім того, що вона прославилася в інтернеті, вона зайняла одну з найбільш завидних посад на телеканалі “П’ятниця!” в популярній програмі про подорожі “Орел і решка”. Облетіти всю земну кулю, побачити світ і культуру різних країн — здавалося б, робота мрії. Тим не менш одна з держав, гостею якого стала Ивлеева, зовсім не порадувало телеведучу.

Ивлеева зізналася, що, відвідавши Індію і отримавши неприємні емоції від цієї поїздки, розраховувала ніколи не повертатися туди. Проте продюсери тревел-програми вирішили, що саме в це місце Анастасія знову і відправиться, тільки на цей раз в інше місто. І якщо перший місто здався провідною дуже брудним і задушливим, то наступний зовсім викликав у неї остаточну неприязнь до Індії.

Раздражало всё: Анастасия Ивлеева рассказала о поездке в Индию

За словами популярної красуні, в Варанасі панувала справжня антисанітарія. Дівчина рахувала хвилини до наступного рейсу і не знаходила собі місця. Ця програма була для неї самої складної, чим і запам’яталася. Анастасія зізналася, що після такого вояжу вважає за гріх скаржитися на життя в Росії.

Звичаї цієї країни змусили Ивлееву стати свідком жахливих видовищ, наприклад, спалювання людських тіл (кремація там відбувається прямо на вулиці на очах у народу) і скидання потім праху в воду. Але при всьому достатку моторошних вражень вона пишається тим, що зможе розповісти про це майбутнім поколінням.

Кожен день ти відчуваєш себе на міцність і витривалість. Дратувало все! Починаючи від вуличної «сауни» до безперервного шуму рикш, велосипедів і машин!

Раздражало всё: Анастасия Ивлеева рассказала о поездке в Индию

Анастасія Ивлеева запевняє, що ніколи не прагнула жити за чужий рахунок і не мріяла про зустріч з багатим принцом. Вона сама заробила перший мільйон і розповіла Юрію Дудю про свої заробітки.