Кілька днів тому в ЗМІ з’явилися чутки про те, що новою ведучою шоу «Нехай говорять» стане Ксенія Собчак. Підтверджував цю новину і коротке відео, записане Ксенією для Першого Каналу. Колишній ведучий шоу Андрій Малахов вирішив оригінально відповісти на цю новину і розмістив в мікроблозі іронічний ролик прямо з ванни.

Одразу дві події в останні дні привернули увагу публіки до Ксенії Собчак: весілля телеведучої та Костянтина Богомолова, а ще новину про те, що знаменитість стане новою ведучою шоу «Нехай говорять». Підігріваючи чутки, що поширилися в ЗМІ, на Першому каналі вийшов тизер-ролик, в якому Ксенія, лежачи в пінній ванні, розмовляє по телефону з таємничим Андрієм і повідомляє, що якийсь «ВІН» зробив пропозицію, яка змінить все життя Ксенії.

Публіка вирішила, що співрозмовником знаменитої блондинки став телеведучий Андрій Малахов, який був обличчям «Нехай говорять» 12 років, а пізніше перейшов на конкуруючий канал. А таємничий «ВІН» — без сумніву, сам Перший канал. Іронічне відео не пройшло повз Андрія Малахова, і кілька годин тому він опублікував відповідь на тизер у себе в мікроблозі.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Андрій Малахов (@malakhov007) 14 Вер 2019 в 12:42 PDT

Телеведучий в ролику, як і Ксенія, ніжитися у ванні, але не один, а з дружиною. Ніжно обіймаючи дружину, Андрій говорить по телефону.

«Так, моя люба. Ти знаєш, скільки у нього було таких, як ти», — говорить провідний у телефонну трубку.

Прямий натяк розвеселив передплатників Андрія. Вони захоплювалися його іронією і бажанням пожартувати одночасно і над Ксенією Собчак, і над Першим каналом. До речі, на шоу, присвячене обговоренню весілля телеведучої та режисера, Андрій запросив Анастасію Волочкову, яка на саме свято вирішила не приходити.

Обнаженные Андрей Малахов с женой записали ответ Ксении Собчак из ванны