Співачка Ольга Бузова засмутилася, що не всі подруги вважали за потрібне прийти підтримати її під час сольного концерту в Москві, який відбувся 3 листопада. Більшість передплатників артистки впевнені, що Бузова мала на увазі свою колегу по передачі «Дом–2» телеведучу Ксенію Бородіну.

Незважаючи на феєричний успіх першого сольного концерту Ольги Бузової в Москві, у дівчини залишився неприємний осад після події, оскільки деякі подруги проігнорували такий важливий день в її житті.

Ольга Бузова расстроилась из-за того, что подруги проигнорировали ее концерт

«Так багато зустрічей швидкоплинних і фальшивих подруг. Після моїх сольних концертів я ще раз в цьому переконалася… Боляче, але я впораюся. Мені не вперше. Спасибі вам, що ви завжди зі мною, любите і приймаєте мене завжди і не дивлячись ні на що», – написала Бузова у своєму Инстаграме.

Нагадаємо, що дівчина зовсім недавно відкрила в собі талант співачки. До розставання з футболістом Дмитром Тарасовим Ольга Бузова була відома спочатку в якості учасниці, а потім і ведучої скандального проекту телеканалу ТНТ «Дом-2». Там же працює ведучою і Ксенія Бородіна. Довгий час вважалося, що дівчата дуже тепло один до одного ставляться і дружать. Однак на концерт до Бузової Бородіна не прийшла.

Ольга Бузова расстроилась из-за того, что подруги проигнорировали ее концерт

Передплатники впевнені, що послання пригніченою Ольги в першу чергу адресовано Ксенії, яка проігнорувала її шоу і в день концерту Бузової викладала фото з виступу групи «Руки вгору». Прихильники підтримали свою улюблену артистку і припустили, що Ксенія просто заздрить успіху Ольги.

«По-любому це вона про Бородіної. Напевно, Оля на сольник її запросила, а та на «Руки вгору» пішла. Та, видно, звичайно, що та від заздрощів лусне»

«Так-так, Бородіна теж показала себе: пішла на «Руки вгору» в цей день і транслювала все сториз. Це більше, ніж мерзенний вчинок. Бузова, тримайся!»

«Оля, не переживай. Ось в таких моментах і з’ясовується, хто ким є. Знаєш, Олю, ще буде багато розчарувань, ще багато чого дізнаєшся про своїх подруг. У тебе є подруги по життю – це мама і сестра Ганна. Ближче них нікого. А те, що хтось відвернувся від тебе – просто заздрість. Заздрять ті, хто знають, що ти багато чого доб’єшся. Всі пишуть про Бородіної, я теж схильна вірити в те, що вона сильно тобі заздрить, вона ведуча і так і залишиться їй. Це її межа…»

«Крім Ані-сестри, тут в тебе немає подруг і так буде завжди, жіночої дружби не буває, тільки взаємовигода. На жаль»

Нагадаємо, що перший сольний концерт Ольги Бузової відбувся в її рідному Санкт-Петербурзі і також пройшов з аншлагом.