70-річна співачка Софія Ротару з’явилася на премію «Золотий Грамофон» в скромному елегантному костюмі, але зачарувала і вразила всіх своєю красою. Деякі навіть задумалися, чи може жінка знати секрет молодості.

Народна артистка СРСР, улюблениця мільйонів Софія Ротару приїхала на церемонію вручення XXII національної музичної премії «Золотий Грамофон» в Державний Кремлівський палац у чорному брючному костюмі. У той час як молоді артистки змагалися у кого більш відверте декольте або коротке плаття, Софія Михайлівна одяглася по-діловому поважно.

«Она ведьма?»: София Ротару затмила молодых звезд эстрады

При цьому глядачі та користувачі соціальних мереж захопилися і здивувалися її прекрасного свіжого вигляду. Артистка ніби зовсім позбавлена віку.

«Мадонна відпочиває в сторонці»

«Люди, я в шоці, вона неймовірна»

«Яка мила, захоплююся, все життя виглядає чудово!»

«Красуня! Не порівняти з Пугачовою при всій моїй повазі до обох»

«Щось підказує вона знає секрет вічної молодості»

«Софія все молодшає. Супер виглядає»

«Мізки вибухнули. Просто красуня. Просто богиня»

«Скільки ж операцій вона перенесла, зовсім як дівчисько виглядає»

«Може, вона відьма?»

«Она ведьма?»: София Ротару затмила молодых звезд эстрады

Для сцени Кремля Софія Ротару вибрала цікаве кольорове плаття, усипане блискітками. Вона отримала почесну статуетку, яка підкреслила її особливий статус на російській естраді.

«Она ведьма?»: София Ротару затмила молодых звезд эстрады

При цьому деякі в мережі висловили стурбованість її появою в Росії, так як хвилюються, чи не буде у артистки потім проблем з українським урядом.

Вік, дійсно, ніби не владний над Софією, а адже вона нещодавно відзначала свій 70-річний ювілей, на якому отримала безліч привітань від відданих слухачів. Після цього у співачки були насичені гастролі, які також, схоже, не позначилися на Софії — немає ні найменших слідів втоми. Вона виразно затьмарила багатьох в цей вечір.