Співачка МакЅим вирушила зі своєю програмою в Туреччину. Про це вона розповіла фанатам в соціальних мережах. Правда, деякі знімки з її закордонного турне викликали лише негативні емоції у користувачів соціальної мережі.

Популярна співачка МакЅим постійно перебуває на гастролях. При цьому вона їздить як по Росії, так і по зарубіжжю. На цей раз виконавець і музичний продюсер вирушила з концертом у Туреччину популярний місто-курорт Белек.

Мабуть, до концерту або ж вже відігравши його, МакЅим вирішила відвідати місцевий пляж. Артистка, як і інші багато знаменитостей, зробила знімок з узбережжя, який і показала в мікроблозі своїми шанувальниками. Причому співачка постала в досить цікавій позі, продемонструвавши стійку на руках.

«Віват, король, віват!! Посміхайтеся…», – підписала публікацію сама МакЅим.

Пляжное фото МакSим вызвало споры среди поклонников

Однак така поза і не дуже хорошу якість знімка викликало подив і засудження у Інтернет-користувачів. Хтось не помітив на артистці шорти і припустив, що вона опинилася на пляжі гола, а деякі навіть назвали МакЅим непорядної жінкою.

«Гола?»

«Ну, якщо ти вже починаєш займатися спортом, значить, вже майже все нормально»

«Що це за порно на фото? Боже, начебто знаменитість, а якість фото у бомжа буде краще»

«Тобі не соромно виставляти такі фото? У тебе двоє дітей! Отримати життя трохи»

«Порядна жінка ніколи таке фото не покаже»

Втім, фанати артистки відразу ж заступилися за неї. Вони заявили, що нічого особливого в цій фотографії немає, а співачка просто радіє і відпочиває і не робить абсолютно нічого поганого.

Пляжное фото МакSим вызвало споры среди поклонников

Але навряд чи ці коментарі сильно зачеплять співачку – їй явно зараз не до цього. Нещодавно МакЅим зізналася, що відчуває серйозні проблеми в особистому житті.