Зірка телесеріалу «Кухня» Ольга Кузьміна не перестає підкорювати глядачів своєю чарівною посмішкою і веселою вдачею. Здається, що молоду жінку радує буквально все навколо і її настрій не може зіпсувати навіть робота в законний вихідний день. Як виявилося, актриса частенько працює і по суботах заради участі в цікавому проекті.

Знаменита молода актриса театру і кіно Ольга Кузьміна є справжнім зразком позитивного настрою. Навіть в осінній сезон дощів актриса не піддається загальній депресії. Багато передплатники молодої жінки у соціальних мережах зізнаються, що люблять її профіль саме за те, що він ніби пронизаний сонячним теплом, яким віє і від чарівної посмішки знаменитості.

Ольга Кузьмина призналась, что рада работать и по выходным

Не секрет, що життя артистів складається, як правило, з ненормованих робочих днів, однак і вони мають на увазі наявність у графіку вихідних. Особливо вихідні дні потрібні молодим матерям, які так рідко бачать своїх спадкоємців з-за роботи і сильної зайнятості. Однак інколи трапляється так, що в догоду професії доводиться жертвувати і відпочинком.

«Коли справа улюблене, можна попрацювати і в суботу», – написала у своєму мікроблозі Ольга, якій, здається, і зовсім не знайоме почуття смутку.

Відзначимо, що крім театральної діяльності і зайнятості в кіно, Ольга займається ще і озвучуванням мультфільмів. Зараз артистка працює над популярним колись мультсеріалом «Сейлор Мун», в якому її голосом говоритиме не хто-небудь, а головна героїня.

Ольга Кузьмина призналась, что рада работать и по выходным

«Озвучую мультик свого дитинства. Так-так, таке буває. Що старе озвучення потребує оновлення. Тепер моїм голосом говоритиме Сейлор Мун!», – розповіла шанувальникам горда своєю удачею Кузьміна.

Нагадаємо, що мультиплікаційний серіал «Сейлор Мун» був на піку популярності в Росії на початку 90-х років. Історія, створена японським художником-мангакой Наоко Такеуті розповідає про пригоди п’ятьох дівчаток, наділених чарівною силою. Мультфільм став настільки популярний в усьому світі, що навіть сьогодні його мотиви використовуються у різних видах мистецтв, в тому числі і у фігурному катанні.