Як часто ви будуєте плани на жовтень і листопад? Впевнені, багато хто з вас міцно задумаються. А причина в тому, що осінь вже давно у всіх асоціюється лише з нежиттю, болем у горлі і ломота в організмі! Які вже тут справи і графіки?

Осінній режим

Як правило, у вересні ми збираємося відвести дітей по садкам і школам, вийти на нову роботу або внести якісь зміни в колишній ритм, зібрати щедрий дачний урожай або відхопити останні теплі дні з друзями у мангалу. А на грудень у нас ще більше справ…Вибір подарунків, купівля квитків на новорічні ялинки, планування меню для святкового застілля, запис на манікюр і далі за списком. Почекайте, а що ми все-таки робимо в жовтні і листопаді?

За статистикою Всесвітньої Організації Здравоохранения1, 5%-10% серед дорослого населення і 20%-30% серед дітей в осінній сезон просто-напросто … хворіють! Якщо бути точніше, стають жертвами щорічної епідемії грипу. А інші ретельно миють руки і п’ють вітаміни для того, щоб не перейти на постільний режим, що супроводжується температурою, кашлем, нездужанням, болем у горлі і нежить.

Однак, якщо замислитися, осінні місяці вельми багаті на події. Наприклад, на шкільні канікули, листопадові свята або довгоочікувані вихідні, які за помахом календаря дарують кілька днів повноцінного відпочинку. Погодьтеся, не хочеться їх витрачати на осінню застуду, тим більше, що навколо стільки всього цікавого для всієї родини.

Не оставляйте для простуды места в своем ежедневнике

Чим зайнятися, наприклад, у листопаді?

У кіно глядачам покажуть історію батька і доньки, які живуть на Манхеттені. Знаменитий у минулому письменник, вдівець і страждає від психічних розладів людина намагається виростити 5-річну дочку і буквально не зійти з розуму, ну а в цьому вже доросла донька бореться з власними демонами. Дивіться «Батьки і дочки» на екранах країни з 19 листопада.

На катках, у залежності від погодних умов, вже розпочинаються майстер-класи з фігурного катання або хокейні матчі, які порадує любителів активного відпочинку і яскравих вражень.

У парках завершують свою активність білки і бурундуки, які все ще знаходять корм на землі і жадібно поповнюють запаси горіхів, жолудів і грибів на зиму. Хочете попрощатися зі звірятками до весни? Саме час це зробити!

У магазинах починають продавати не тільки осінньо-зимові колекції, але і лімітовані капсули, речі з яких можуть стати відмінним подарунком на майбутні свята для близьких і друзів, якщо ви встигнете вчасно заглянути в найближчі торгові центри.

Не оставляйте для простуды места в своем ежедневнике

Як допомогти імунітету?

Щоб провести останні місяці осені цікаво і убезпечити свою родину від поганого самопочуття, потрібно не тільки боротися з симптомами почалася застуди, але і допомагати імунітету. Для цього існує комплексне засіб – Поліоксидоній®.

Цей інноваційний препарат для ефективного лікування ГРВІ та грипу. Найважливіше, що Поліоксидоній® не тільки відновлює імунітет, але і нейтралізує токсини, надлишок вільних радикалів, що відразу полегшує стан пацієнта в гострій фазі інфекційно-запального процесу. Це дуже важливо, оскільки для якнайшвидшого одужання осіб, як правило, приймає кілька різних препаратів: один, щоб зняти симптоми; інший, щоб полегшити самопочуття; третій, щоб відновити імунітет. Беручи Поліоксидоній®, ви зможете вирішити ці три проблеми відразу. За рахунок потужного детоксикаційної ефекту в 1-3 день терапії швидко знімає інтоксикацію, полегшуючи самопочуття і зміцнюючи імунну систему для боротьби з новими інфекційними заболеваниями2.

Не оставляйте для простуды места в своем ежедневнике

Діти хворіють частіше

Дитячому організму важче боротися з сезонними інфекційними захворюваннями. Імунітет дитини ще тільки формується, тому організм гостро реагує на інтоксикацію високою температурою, нудотою, ломотою і головним болем. Інфекція буквально витискає з організму всі сили…

Поліоксидоній® – інноваційний препарат, який вже з першого дня захворювання допомагає зняти інтоксикацію і полегшити гостре стан. Поліоксидоній® не тільки надійно зміцнює, але і тренує імунну систему дитини для боротьби з новими бактеріями і вірусами.

А за рахунок того, що Поліоксидоній® не несе на собі чужорідної антигенної навантаження, не містить рослинних компонентів, він може застосовуватися й у “алергетиків” – це є істотною перевагою препарату в порівнянні з іншими імуномодуляторами.

Важливо знати, що Поліоксидоній® можна і потрібно приймати на будь-якому етапі простудного захворювання. Адже хворіти теж можна по-різному. Наявність детоксикаційних властивостей робить Поліоксидоній® одним з найбільш ефективних імуномодуляторів у лікуванні гострої фази ГРВІ та інфекцій: вже з першого дня захворювання препарат допомагає зняти інтоксикацію, запалення, полегшуючи перебіг захворювання. Поліоксидоній® не тільки надійно зміцнює, але і тренує імунну систему для боротьби з новими бактеріями і вірусами

Як лікуватися?

Для лікування застуди та грипу Поліоксидоній® оптимально приймати у формі таблеток. Дорослим і підліткам старше 12 років по 1 таблетці 2 рази на день під язик протягом 10 днів. Для лікування і профілактики малюків препарат доступний і в інших лікарських формах.

Поліоксидоній® – лікування зараз і зміцнення здоров’я на майбутнє!

___________________________________
1 ВООЗ, Інформаційний бюлетень № 211, Березень 2014 р.
2 Вавілова В. П. Consilium Medicum. 3. 2015