36-річна популярна телеведуча Ірена Понарошку нещодавно вдруге стала щасливою мамою. До настання цієї знаменної події зірка повідомляла, що не буде на догоду модним стандартам краси прагнути знову стати стрункою незабаром після народження дитини, а дозволить собі побути в неідеальної формі.

У вересні відома телеведуча Ірена Понарошку оголосила в ефірі передачі «Вечірній Ургант», що вона знаходиться на сьомому місяці вагітності. З тих пір в соцмережах Ірени часто з’являються публікації на цю тему. Зокрема, нещодавно телезірка висловилася проти мультивітамінів для вагітних.

Ирена Понарошку не планирует худеть сразу после рождения второго ребенка

Днями Понарошку зачепила ще один животрепетне для майбутніх мам питання повернення колишніх форм. У суспільстві знаменитостей прийнято виглядати стрункою і підтягнутою буквально через пару тижнів після пологів. Так, ідеальні фігури незабаром після появи на світ малюка демонстрували співачка Світлана Лобода і телеведуча Лєра Кудрявцева.

При цьому Ірена Понарошку, що зазвичай веде активний спосіб життя і стежить за харчуванням, заявила, що не буде гвалтувати свій організм і виснажувати себе жорсткими дієтами.

«Я не збираюся худнути на наступний день після пологів! І навіть через тиждень, місяць і півроку – не факт! Минулого разу на те, щоб повернутися в звичні вагу і форму, у мене пішло 1,5-2 роки, з яких 1,5 я годувала. А мій організм під час грудного вигодовування чомусь худнути відмовлявся»

Ирена Понарошку не планирует худеть сразу после рождения второго ребенка

Ірена у властивій їй іронічній формі помітила, що вона не є фітнес-блогером чи продавцем програм для схуднення, тому їй не варто переживати за свою вагу. При цьому вона не виключає, що буде використовувати фоторедактори, щоб гарно виглядати на знімках.

«Так що самострілу з кубиками преса на наступний ранок після пологів не чекайте! Приймаю запити на рекламу стягуючих колготок і шуб!», – жартівливо підсумувала телеведуча.

Ірена Понарошку вже вісім років перебуває у шлюбі з відомим діджеєм Олександром Листом. Разом вони виховують 7-річного сина Серафима. Нещодавно Ірена розповідала, що вже почала готувати хлопчика до появи ще однієї дитини в сім’ї.