Наближається улюблений росіянами свято, і господині країни щосили зайняті обмірковуванням новорічного меню, яке здивує і порадує близьких. Популярна співачка Юлія Савічева розповіла, які блюда обов’язково присутні на її столі в Новий рік. Як ні дивно, вони виявилися дуже поширеними.

Більшість артисток протягом усього життя строго стежить за своєю фігурою і обмежує себе в харчуванні. 31-річна Юлія Савічева теж прагне залишатися стрункою і періодично пробує різні дієти. Про одному експерименті з харчуванням вона нещодавно розповідала шанувальникам.

Юлия Савичева рассказала про свое меню на Новый год

Однак у новорічну ніч Савічева планує дозволити собі з’їсти все те, що було під забороною протягом року. Співачка впевнена, що свято обов’язково повинен супроводжуватися смакотою. Так, Юлія обов’язково з’їсть олів’є, крабовий салат, бутерброди з ікрою і мандарини. А ось оселедець під шубою вона ні разу не готувала, бо цей салат дуже смачно готує її мама.

Крім того, в Новий рік Юлія Савічева хотіла б порадувати близьких красивим і смачним новорічним тортиком власного приготування. Головне, щоб у Юлії вистачило на це часу, оскільки святкові концерти ніхто не відміняв.

Юлия Савичева рассказала про свое меню на Новый год

Якщо ви теж хочете здивувати своїх гостей смачною стравою, можете засолити рибку за запропонованими рецептами, і вона вийде навіть краще магазинної.