Канікули залишилися позаду і в школах і університетах триває навчальний процес. Селебріті розповідають про свій літній відпочинок, згадуючи про знаменні події, які сталися в цей період року. 16-річна зірка сімейного серіалу «Татусеві дочки» Катерина Старшова вирішила дати відповідь на численні запитання про своє дозвілля, зазначивши, що весело провела час і готова до нових звершень.

Юна актриса Катя Старшова прославилася роллю Гудзички в серіалі «Татусеві дочки». Але, на відміну від багатьох колег її віку, вона зовсім не має наміру робити акторство справою свого життя і буде поступати в медичний вуз. До величезного розчарування телеглядачів, дівчина сприймає роботу в кіно тільки як один з видів своєї діяльності та планує розвиватися в іншому напрямку:

«Ділюся ключовими моментами мого літа. Відбувалося так багато всього. ЄДІ – так, весь червень, я думала тільки про ЄДІ, дуже боялася за бали, так як хочу вступити в пристойний вуз на бюджетне місце (МГМУ)… В цьому році мені доведеться ще раз повторити цей страх на ЄДІ, здаю хімію і біологію».

Происходило много всего: Катя Старшова подвела итоги лета

Як відомо, Старшова екстерном закінчила школу і поточний рік присвятить ретельної підготовки до майбутніх іспитів. Вона розповіла, що влітку їй вдалося побачити своїми очима Пружани, Сан-Марино і Венецію, ці міста їй дуже сподобалися. Також вона продовжить заняття фігурним катанням, в якому робить помітні успіхи.

Происходило много всего: Катя Старшова подвела итоги лета

У своєму оповіданні про літо Катя не стала згадувати взаємини зі своїм молодим чоловіком, про якого стало відомо нещодавно. Раніше вона публічно зізналася у своїх почуттях, підкресливши, що любить юнака навіть «занадто». І хоча багатьом хотілося б бачити Старшову в образі милого дитини, вона часто нагадує, що зросла, закликаючи з розумінням ставитися до змін в її житті.

Происходило много всего: Катя Старшова подвела итоги лета