Відома телеведуча і блогер Ірена Понарошку нещодавно знову стала мамою, але це не заважає їй ділитися корисною інформацією з громадськістю. Ірена, крім іншого, захоплюється ще й астрологією, і нещодавно вона розповіла, одяг яких кольорів потрібно вибирати згідно з днем тижня відповідно до впливу планет.

Ірена Понарошку давно веде свій блог, в якому з легкістю і гумором розповідає всякі цікаві речі. Днями Ірена зазначила, що вона народилася під знаком Терезів і їй часто складно зробити вибір, оскільки представникам цього знаку зодіаку властиво коливатися.

Для таких же вічно сумніваються вона розмістила шпаргалку відповідності кольорів днях тижня згідно ведичної астрології.

«Кожному дню тижня відповідає певна планета, а кожній планеті кольору, які в цей день роблять простір більш гармонійним. Це означає, що все йде на лад і ладиться, ви стаєте невидимим для поганих людей і магнітом для хороших»

Ирена Понарошку рассказала о цветах одежды для каждого дня недели

Понеділок (день Місяця): білий, сріблястий, сірий

Вівторок – день Марса): червоний, рожевий коричневий

Середа (день Меркурія): жовтий, зелений, сірий

Четвер (день Юпітера): фіолетовий, бузковий, малиновий

П’ятниця (день Венери): блакитний, синій, рожевий

Субота (день Сатурна): чорний, темно-синій, сірий

Неділя (день Сонця): білий, золотий, жовтогарячий

Ирена Понарошку рассказала о цветах одежды для каждого дня недели

Ірена пожартувала, що в день зустрічі з чоловіком, який припав на суботу, вона була в чорному, а ось йому не пощастило – він був у білому костюмі.

«Досі мучиться людина», – іронічно зазначила Понарошку.

Нагадаємо, що Ірена Понарошку кілька років заміжня за діджеєм Олександром Глуховим. У них двоє дітей: 7-річний Серафим і малюк, якому батьки вибрали рідкісне ім’я.