Катерина Міріманова, автор самої популярної в Росії за останні п’ять років системи схуднення – «Мінус 60» – презентує нову книгу рецептів для послідовників своєї системи. Сьогодні ми разом з автором книги готуємо смачний і корисний обід – Суп по-азійському.

Необхідні продукти:

Часник — 3 зубчики
Перець чилі — 1 шт.
Масло рослинне — 2 ст. ложки
Лимон — 1 шт.
Корінь імбиру — 3 див.
Бульйон курячий — 400 мл
Креветки очищені — 500 р.
Перець солодкий — 150 р.
Вершки 10%-ві — 1 стакан
Цибуля ріпчаста — 1 шт.

Спосіб приготування:

Часник очистити і нарізати скибочками. Перець чилі вимити і нарізати тонкими кільцями. Рослинна олія розігріти в невеликій сковороді, покласти часник і пасерувати кілька секунд. Дістати з сковороди і відкласти.

У тому ж маслі обсмажити кільця чилі. Дістати з сковороди перець, сковороду зняти з вогню, але масло не виливати. Розмолоти В блендері обсмажений часник і чилі до однорідної маси.

За допомогою дрібної терки зняти з лимона цедру, залишаючи на плоді білу гірку частина (обов’язково). У чашку видавити лимонний сік. Імбир очистити і натерти на дрібній тертці. З’єднати цедру, сік і імбир, ретельно перемішати, додати подрібнену цибулю і тушкувати на повільному вогні, поки маса не стане абсолютно однорідним.

У каструлі розігріти курячий бульйон, коли він закипить, додати приготовлену заправку. Перемішати, довести до кипіння і варити 2 хв, постійно помішуючи.

Додати перець, нарізаний кубиками, креветки і варити 5 хв. Вимкнути і залишити настоятися на 10 хв.

Обед по системе минус 60 - суп по-азиатски

Система мінус 60. Меню на кожен день. Сніданки, обіди, вечері

По 100 страв для кожного з прийомів їжі – сніданку, обіду і вечері – допоможуть вам різноманітити своє меню в процесі схуднення. Ви забудете про строгих дієтах, про виключення з раціону жирного, мучного і солодкого. У цій книзі є рецепти тортів, пасти і салатів з майонезом. У чому ж секрет? Як це може допомогти в позбавленні від зайвої ваги? Нічого складного: головне – дотримувати декілька простих правил. А також обідати і вечеряти згідно зі списками продуктів, наведеними в книзі. І тоді ваш результат буде таким же чудовим, як у самої Катерини, сбросившей кілька років тому 60 кг та підтримуючій прекрасну форму донині, а також у більш ніж трьох мільйонів її послідовників. Худнути на системі Мінус 60» – не тільки швидко і ефективно, але і дуже смачно!

Посилання по темі:

Класичний рецепт дієтичної пасти з морепродуктами
Форум “Рецепти”