Китайська компанія почала випуск приголомшливого парасольки, який не просто функціональний, але ще і здатний вирішити одну з головних проблем всіх жінок: підібрати аксесуар, що підходить за кольором до наряду.

Парасолька Cypress Umbrella від компанії «Hedgehog Products» відрізняється повністю телескопічним пристроєм, можливістю змінювати тканину. З ним не страшна будь-яка погода. У нього передбачена відмінна система «антиветер». Важить він всього 300 м, а діаметр купола – 100 див. Передбачений випуск моделі-тростини.

Телескопічне пристрій парасольки – це мікс традиційних та інноваційних елементів. Виробники гарантують, що конструкція в 10 разів надійніше звичайних моделей. У відкритому стані парасолька стає тільки міцніше і надійніше, а в закритому мінімізує займаний простір.

Зонт - лучший друг в ненастную погоду

Всього лише за три хвилини можна поміняти тканина на куполі, вибравши ту, яка найбільше підходить в даний момент. На вибір буде запропоновано 10 варіантів кольорів і дизайнів. Парасолька Cypress відрізняється стабільністю і здатний протистояти будь-якій погоді. Він самостійно підлаштовується під сильний вітер, дозволяючи спицям згинатися, незалежно один від одного.

Зонт - лучший друг в ненастную погоду

Джерело

Посилання по темі: 17 приголомшливих парасольок, з якими дарма осінні дощі