Прославлена російська спортсменка зараз знаходиться в «цікавому положенні». Але, як виявилося, це зовсім не заважає їй займатися спортом. Звичайно, не так, як раніше, але все ж відмовлятися від тренувань вона, мабуть, не збирається.

Знаменита російська стрибунка з жердиною, дворазова олімпійська чемпіонка, багаторазова чемпіонка світу та Європи, в минулому році оголосила про завершення спортивної кар’єри, зараз може повністю приділити час сім’ї. Зараз володарка 28 світових рекордів знаходиться в очікуванні дитини, проте це не заважає їй підтримувати фізичну форму за допомогою тренажерів. Про це говорить одна з останніх публікацій в мікроблозі Ісінбаєвої, в якій вона зображена поруч зі спортивним снарядом.

«Вагітність не хвороба, можна трохи і велосипед покрутити. Ведучи активний спосіб життя, після народження дитини швидше прийду в форму»

Беременная Елена Исинбаева не собирается отказываться от тренировок

Втім, більшість шанувальників Олени тільки підтримали кумира в її прагненнях. Вони почали давати їй цінні поради і захоплюватися жінкою, відзначаючи її зовнішність і прагнення до перемог на будь-яких змаганнях.

«Ось це краса! Очікування дива! Обожнюю Вас»

«Олена прекрасна! В здоровому тілі, здоровий дух»

«Згоден з тобою дуже»

«Шановна Олена, від усієї душі бажаю здоров’я Вашого майбутнього малюка! Всього Вам найкращого»

«Лєна, кльово. Молодчинка»

«Після народження буде тільки любов до дитини, а решта дрібниці»

Хоча знайшлися і ті, хто порадив Ісінбаєвої закінчувати з фізичними вправами, посилаючись на те, що це може бути дуже небезпечно для дитини, і їй не слід ризикувати його здоров’ям і життям.

Беременная Елена Исинбаева не собирается отказываться от тренировок

***
Ріжу салати, прикрашаю ялинку, приміряю сукню, наношу макіяж, дивлюся кіно, їм мандаринки – все про Новий рік 2018!