Відома актриса театру і кіно Катерина Вілкова здивувала і змусила похвилюватися своїх шанувальників, опублікувавши нову фотографію зі знімального майданчика. На знімку зірка з’явилася в гримі у вигляді стирчить з чола метальної зброї, і прокоментувала цей образ у своєму мікроблозі в жартівливій формі.

Як правило, на фотографіях зі зйомок Катерина постає в елегантних або серйозних образах. Новий опублікований актрисою знімок вийшов не менш ефектним і несподіваним. Завдяки майстерно зробленою гриму в лоб Вилковой виявився вельми реалістично увіткнутий сюрікени. Публікацію зірка доповнила жартівливій підписом, в якій поділилася своїми асоціаціями від такого образу.

«Коли на вулиці весна, в голову лізуть всякі дурниці…»

«Убить Билла по-русски»: фото Екатерины Вилковой заставило поклонников волноваться

Передплатники Катерини ніяк не очікували побачити таку концепцію, а деякі навіть написали, що злякалися в перші секунди. Проте більшість все ж сприйняло знімок з гумором і вже поділилося своїми асоціаціями, викликаними фотографією.

Але сильніше незвичайного гриму шанувальників заінтригувала блузка Катерини. Предмет одягу нагадав їм костюм, в якому актриса звичайно з’являлася в кадрі в серіалі “Готель “Элеон”. Фотографія викликала безліч питань про можливих зйомках нового сезону, а також припущень щодо сцені, для якої міг знадобитися грим у вигляді сюрикена.

«Убить Билла по-русски»: фото Екатерины Вилковой заставило поклонников волноваться

«Катя, не треба нас так лякати!»

«А в лобі зірка горить (стирчить)! Класний весняний аксесуар.»

«Ну ось, тепер весь день буде боліти голова…»

«Це самий милий єдиноріг якого я бачила!»

«Вбити Білла по-російськи! Дуже реалістично. Браво гримерам!»

Передплатники зробили Катерині Вилковой безліч компліментів і відзначили, що навіть метальна зірочкою на лобі нітрохи не псує її краси. Здається, шанувальники готові прийняти актрису в будь-якому образі. Наприклад, нещодавно вона продемонструвала, як носити пухову хустку, що також викликало безліч захоплених відгуків.

Єва.Ру почала публікувати вибіркові кращі статті і обговорення в свої групи в соцмережах. Підпишіться на нас у Facebook, Instagram, Vkontakte, щоб читати і завжди залишатися на зв’язку. Спасибі!