Новорічні свята – найкращий час у році, який ми проводимо разом з сім’єю. Але чим же зайнятися? Відмінним варіантом для спільного походу стане вистава Московського театру мюзиклу «Все про Попелюшку».

Тут є все: зимова казка, пухнаста ялинка і навіть справжній новорічний бал у палаці! А головне – атмосфера чаклунства, про який в ці дні мріє кожен!

«Все про Попелюшку» – далеко не класична історія, яку ви вже вивчили напам’ять. Іронічна і нестандартна трактування обов’язково заінтригує дорослих, яскраві костюми і незвичайні сценічні рішення вразять дітей, а прекрасна музика маестро Раймонда Паулса створить справді святкову атмосферу. Ну і, звичайно ж, цей мюзикл обов’язково змусить вас повірити в чудеса і силу любові. А що ще потрібно для щастя холодним зимовим вечором!

І який же Новий рік без подарунків? Для всіх великих і маленьких глядачів ми приготували сюрприз – святковий фото з нашими чарівними пахвами біля новорічної ялинки!

Мюзикл «Все о Золушке»: настоящая новогодняя сказка

Приходьте всією сім’єю, адже це спектакль для всіх поколінь глядачів: діти зроблять крок у чудовий світ казки, молодь опиниться в полоні романтичних пригод, а дорослі знову зазнають велику силу любові.

Є багато «Попелюшок», але такої ще не було!
Вистава нагороджений премією «Золота Маска» за кращу жіночу роль (Оксана Костецька, Хрещена)

Дати вистав: 4 – 8 січня 2017 року
Вартість квитків: від 500 рублів
Адреса: Московський театр мюзиклу, вул. Новозаводська, 27. М. Багратионовская
Телефон: 8 (495) 797-63-00
Сайт: www.мюзикл.рф

Посилання по темі:

З Новим роком, Лунтік!