Популярний телеведучий Дмитро Шепелєв розповів, які незвичайні страви він готує вранці собі і своєму 5-річному синові Платону. Він зізнався, що дитина не особливо цінує його старання, воліючи їсти бутерброди. При цьому, як виявилося, багато дівчат мріють про такого чоловіка і батька для своїх дітей.

35-річний Дмитро Шепелєв вже три роки виховує свого 5-річного сина від співачки Жанни Фріске. У червні 2015 року артистка померла, і з тих пір хлопчик живе з батьком. Чоловік проводить з дитиною весь вільний час, вони багато подорожують, ходять в кафе, театри.

Днями Шепелєв розповів, що по буднях вони з сином снідають вдома, і їжу готує сам Дмитро. Заради смачної ранкової трапези ведучий Першого каналу рано встає і готує всякі дивовижні страви.

«Можу майже все: ідеальний омлет з грибами, пашот на тостах або до лосося слабкою солі і каперсам, скрэмбл теж ідеальний можу, не гірше шефа Рамзі, зуб даю. Каші там, млинці, сирники, те та се. Це я не хвалюся, просто не можу вранці на бігу, не можу вчорашнє (хто їв вчорашні суші з холодильника, руку вгору), і холодне теж. Аби що не лізе, вимагає душа з розстановкою. Навіть якщо рано вставати, все одно встаю ще раніше, щоб скоринкою хліба з водичкою не давитися», – поділився Дмитро.

«Пашот с лососем»: Дмитрий Шепелев потчует сына изысканными завтраками

Він розповів, що Платон поки не особливо цінує його кулінарні шедеври. Хлопчик любить їсти гарячі бутерброди і сосиски, а не рисову кашу з нектаринами в меду, приготовану татом.

При цьому Дмитро зазначив, що по вихідних вони завжди снідають поза домом, тому що в ці дні готувати в нього зовсім немає бажання.

«Злим і шорстким мов підказую жовчний коментар: «збабився, кухарка». Ну ж, смажте!», – іронічно додав Шепелєв в кінці публікації.

«Пашот с лососем»: Дмитрий Шепелев потчует сына изысканными завтраками

Проте реакція була цілком миролюбною. Багато жінок мріяли б стати дружиною такого чоловіка, а незаміжні готові негайно вийти заміж за Дмитра заради таких вишуканих сніданків.

«Ой, якби мій чоловік так «збабився»!»

«Я б мріяла про такого батька»

«Ви приклад для наслідування, і не тільки для батьків, але і для деяких матерів!»

«Чудово, коли чоловік готує! Платону з вами пощастило!»

«Браво! Сніданок – важливий захід в сім’ї! Платон виросте і буде з теплотою згадувати всі татусеві старання!»

Нещодавно Дмитро Шепелєв розповідав, що Платон підказує йому мудрі рішення, коли, здавалося б, все зовсім нерадісно, і він дуже вдячний йому за це.