ЗМІ повідомляють, що 42-річна актриса театру і кіно Олена Захарова народила дочку. Шанувальники артистки сердечно вітають її з цим щасливою подією.

У ЗМІ з’явилася інформація, що артистка Олена Захарова стала мамою, народивши дочку. За даними ЗМІ, Олена дуже щаслива і вдячна тих, хто молився за неї. Вага, ріст і ім’я новонародженої дівчинки, поки невідомі. Ім’я батька дівчинки теж поки не розголошується.

Незважаючи на те, що на своїй сторінці в Инстаграме Олена поки нічого про народження дитини не повідомляла, шанувальники вже поспішають привітати її з довгоочікуваним щастям.

«Здоров’я Олені і дитинці! Все буде добре!»

«Слава Богу! Вона це заслужила!»

«Як я рада! Вона стільки пережила… Міцного здоров’я!»

«З радістю вітаю Вас з народженням чуда»

«Она это заслужила!»: Елена Захарова родила девочку

«Леночка, з народженням дитинки! Розумію, що дуже особисте. Але нескінченно за Вас рада, не можу не привітати. Насолоджуйтесь!»

«Слава Богу! Олена, сердечно вітаю Вас з такою важливою подією, як народження дочки! Ростіть здоровими!»

«Яка гарна новина! Вітаю Вас! Здоров’я Вам і малятку!»

«Дуже-дуже рада за Вас, Олено! З народженням донечки, нехай росте гарною, щасливою, умненькой, Вам на радість!»

«Она это заслужила!»: Елена Захарова родила девочку

Побажання здоров’я звучать так часто невипадково. Олена вже була мамою доньки Анни-Марії, яку народила у 2011 році від чоловіка Сергія Мамонтова. У віці 8 місяців дівчинка померла від гострої вірусної інфекції. Через дев’ять днів після її смерті батько дівчинки вирішив розлучитися з Оленою Захарової. Як пізніше розповідала артистка, вийти з глибокої депресії і впоратися з горем їй допомогли робота і віра в Бога.

Чутки про те, що актриса знову вагітна, з’явилися ще в кінці літа 2017 року, проте, вона до останнього намагалася приховати факт своєї вагітності і намагалася не привертати до себе уваги. Однак спільний знімок в Инстаграме актриси Наталії Антонової з Марією Порошиною і Оленою Захарової підтвердив, що у Захарової зовсім скоро народиться дитина.