У більшості з нас відпустки на далеких морських берегах вже позаду. Ми приїхали з них, збагативши себе неймовірними враженнями, а свою шкіру корисними мікроелементами.

Про омолоджуючі і оздоровлюючих властивості морської води для шкіри відомо ще з часів Гіппократа. А найкориснішим морем визнано Мертве – один з найбільш насичених сіллю (34%) і мінералами водойм на планеті. Морські мінерали підвищують імунітет, активізують обмінні процеси в клітинах, омолоджують, рятують від стресів, які мають безпосереднє відношення до передчасного старіння, а крім того – допомагають позбутися від проявів целюліту і зробити шкіру гладкою. У мешканок країн, що мають вихід до моря, рідко можна побачити горезвісну «апельсинову кірку». А що робити нам, як взяти частинку моря з собою?

Вчені навчилися створювати косметичні засоби, які зберігають у своєму складі всю користь мінералів і біологічно активних морських інгредієнтів. Компанія Desheli представляє набір професійної косметики для тіла для домашнього використання на основі мінералів Мертвого моря і інших натуральних інгредієнтів – Diamond Treasures Skin Glory. За умови комплексного догляду вона дозволяє отримати миттєвий і пролонгований ефект від застосування: позбутися від проявів целюліту, зробити шкіру пружною, гладкою, інтенсивно зволоженою і шовковистою.

Набір був розроблений командою фахівців лабораторії найбільшого ізраїльського заводу E. L. Erman Cosmetic Manufacturing Ltd. До його складу входить інноваційний компонент FYTOTIGHtm – унікальний біологічний коктейль, що складається з антиоксидантів: екстрактів і стовбурових клітин паростків аргана, яблуні, листя альпійської троянди, кісточок винограду, пептиду Anti Age Hondecare і найчистішої діамантової микропудры.

Побалуйте себе домашній спа-процедури: поки ви будете віддаватися приємним спогадам про відпустку, косметичні засоби від Desheli будуть вести боротьбу з «апельсиновою кіркою».

Помасажуйте проблемні зони (області стегон, живіт і ноги) масажним милом для тіла Diamond Soap Masseur до появи густої піни. Воно містить екстракт морських водоростей і сприяє розгладженню нерівностей, виведенню токсинів і зайвої рідини з клітин.

Море против «апельсиновой корки»

Змийте піну і оновити шкіру за допомогою скрабу Absolute Refinement Rice&Rose Scrub, м’яко втираючи його круговими рухами. Потім розслабтеся у ванні з сіллю Crushed Minerals Dead Sea Salt (близько 20 хв), яка збалансує обмін речовин в клітинах, посилить кровообіг і лимфоток. При регулярному проведенні процедури ваше тіло стане більш підтягнутим, а шкіра пружною.

Після ванни промокніть шкіру рушником і нанесіть на проблемні зони невелику кількість антицелюлітного гелю Cellulite Body Contour Gel. Завдяки комплексному впливу рослинних стовбурових клітин (аргана, яблуні, рододендрона, винограду), екстрактів (лаванди, алое віра), масла (авокадо, оливи, жожоба, ши, календули) і бджолиного воску гель активізує ліпідний і водний клітинний обмін, допомагає підвищити тонус судинних стінок, виводить надлишок рідини і токсинів, розгладжує нерівності на тілі. Щоб забезпечити максимальний ефект, використовуйте масажний апарат «Winglim» від Desheli, який поєднує механічне, теплове і хімічне вплив.

Море против «апельсиновой корки»

З целюлітом можна боротися не тільки зовні, але і зсередини. Після відходу заваріть собі чашечку антицелюлітного чаю з корицею. У ошпарений окропом чайник покладіть 2 ч. ложки зеленого чаю, 2 головки гвоздики, 5 р. кориці і 2 ч. ложки меду. Кориця знижує апетит, прискорює обмін речовин і сприяє спалюванню жиру.

Доглядайте за шкірою свого тіла за допомогою комплексу засобів Diamond Treasures Skin Glory. Разом вони підсилюють корисну дію один одного, допомагаючи вирішувати відразу кілька проблем шкіри одночасно: сухість, нерівності, вікові зміни і втрата тонусу.

Дізнайтеся більше про набори косметики Desheli на сайті www.desheli.com або за телефоном безкоштовної «гарячої» лінії 8-800-505-1-505.

На правах реклами