Ви впевнені, що знаєте цю історію? Дійсно Хрещена – та добра фея, за яку себе видає? Яку таємницю приховує Король? І хто зберігає втрачену туфельку?

Маестро Раймонд Паулс, група СЛОТ, Дмитро Биков, Сергій Плотів разом з режисером Олегом Глушковим і сценографом Вадимом Воля розкажуть вам все про Попелюшку.

Історія про Попелюшку подобається дітям, а ось батьки починають нудьгувати. Здавалося б, що нового можна побачити в тому, що знаєш напам’ять?

Московський театр мюзиклу йде іншим шляхом. Спектакль «Все про Попелюшку» вийшов сучасним, іронічним і зовсім несподіваним.

Не дивно, що вистава приваблює глядачів різного віку. Складові успіху: відмінна музика Раймонда Паулса, яка сподобається і дорослим, і дітям, незвичайні костюми і тонкий гумор. Але головний плюс – нестандартний сюжет. Хресна-фея вже не допоможе, Попелюшка не потрапить у палац, гарбуз перетвориться зовсім не в карету, а чарівниками виявляються миші.

Але головне, що добро все одно перемагає зло, а герої, причому, практично всі, знаходять щастя.

Приходьте всією сім’єю, адже це спектакль для всіх поколінь глядачів: діти зроблять крок у чудовий світ казки, молодь опиниться в полоні романтичних пригод, а дорослі знову зазнають велику силу любові.

Є багато «Попелюшок», але такої, як у нас, ще не було!

Вистава нагороджений премією «Золота Маска» за кращу жіночу роль (Оксана Костецька, Хрещена)

Дати проведення вистав: 11 – 28 травня
Вартість квитків: від 500 руб.
Адреса Театру Мюзиклу: вул. Новозаводська, 27, Москва
Телефон: 8 (495) 797-63-00
Сайт: Мюзикл.рф

Дитячі музеї підготували річну програму