Попереду літо – сезон, який більшість людей вибирають для своєї відпустки, і переважна частина з них проводить свій відпочинок на морі. Найважливіший атрибут на пляжі для жінки – купальник. Жінки не економлять час, щоб вибрати найкращий, часом купують кілька купальників, що підходять під різні випадки або просто бажаючи частіше змінювати свій вигляд.

Вибрати правильний купальник дуже нелегко. На перший погляд, основна трудність полягає в різноманітті кольорів, візерунків, в їх поєднанні з іншими елементами пляжного вбрання. І це зрозуміло, адже кожна жінка хоче завжди залишатися яскравою і неповторною. У гонитві за красою можна забути про те, що головний секрет успіху полягає в правильному виборі фасону, найкращим чином відповідним фігурі жінки. Рекомендуємо взяти на замітку наступні поради:

  • Для фігури типу «пісочний годинник» найкращим варіантом є найпопулярніший з роздільних купальників – бікіні. Саме він підкреслить форму тіла і вигідно виділить талію
  • Якщо фігура відповідає типу «груша», то вигідним рішенням буде купальник бандо, без зав’язок у верхній частині або з зав’язками на шиї.
  • Для фігури «перевернутий трикутник» також підійдуть роздільні купальники, у виборі яких варто звернути увагу на кілька дрібниць. Для візуального збільшення стегон нижня частина повинна бути доповнена зав’язками, воланами, бантами, застібками й іншими прикрасами. Верх може бути оснащений широкими бретелями.
  • До фігури типу «прямокутник» слід вибрати злитий купальник з симетричним малюнком, вставками або вирізами, такий як суцільний бандо, халтер, монокіні.
  • Суцільні купальники стануть прекрасним вибором для жінок з пишною фігурою. Все, що жінка вважає недоліком, сховається за яскравим візерунком і широкими бретелями.

До основних порад по підбору купальника до типу фігури варто додати декілька хитрощів, які легко скорегують які-небудь недоліки фігури.

  • Для того щоб візуально збільшити невелику груди, рекомендуються купальники з яскравими малюнками або стразами, вишивкою, вставками у верхній частині. В сучасних купальниках пропонується також ефект пуш-ап.
  • Якщо жінка має невеликий животик, слід звернути увагу на слитные купальники переважно темних відтінків, або поєднують в собі темний низ зі світлим верхом. Підтягти фігуру також зуміє лайкра.
  • Для підкреслення об’єму фігури в цілому або її частин, потрібно вибирати світлі тони. Не варто забувати про те, що обсяг надають смуги.
  • Вирізи або вставки з боків купальника зроблять акцент на талії.
  • Пояс на талії і завищена талія візуально зроблять ноги довші.
  • Якщо необхідно зменшити обсяг плечей, слід зробити вибір на купальниках без зав’язок у верхній частині.

Дотримуючись порад, поєднуючи різні деталі і прикраси, не складно отримати бажаний образ. Основна порада у виборі купальника, однак, полягає в тому, що в ньому жінка повинна відчувати себе максимально комфортно, він не повинен тиснути, натирати, сковувати рухи. Багато варіантів дивіться на сайті https://incanto.eu/catalog/kupalniki_1/. Якщо при примірці виникає дискомфорт, то краще всього приділити ще деякий час вибору іншого варіанта.

Джерело: http://ges.kiev.ua/