Кожна мама була б рада запобігти у своєї дитини застуду та грип. Як захистити організм маляти і підвищити його опірність інфекціям? Не секрет, що ми стикаємося зі збудниками різних хвороб не тільки кожен день, але і кожну годину. Чому одних дітей це робить «тепличними квіточками» які від одного подуву вітерця марніють, а іншим, навіть перебувають у менш «стерильною» середовищі, хворіти доводиться набагато рідше?

Поки вчені не прийшли до єдиної думки, як саме найкраще зміцнювати здоров’я, спори між послідовниками різних точок зору будуть продовжуватися.

Будучи реалістами, ми розуміємо, що зовсім уникнути простудних захворювань, мабуть, не вдасться. Принаймні, сам факт застуди не повинен вибивати з колії». І вже точно це не є доказом того, що у вашої дитини ослаблений імунітет, або ви недостатньо дбаєте про нього. А от якщо Ваш дитина «не вилазить з простуд», тут вже, безсумнівно, варто задуматися.

Найкращим і найбільш ефективним можна визнати збалансований підхід. Крайнощі, навіть якщо вони мають позитивний результат, не підходять більшості мам. Коли мова заходить про здоров’я наших дітей, ми хочемо користуватися перевіреними і дієвими методами. Озброївшись знаннями, ми вибираємо свій власний спосіб зміцнення захисних сил організму.

У Росії поки зовсім небагато сімей можуть розраховувати на допомогу сімейного лікаря, який вивчив особливості здоров’я кожного члена сім’ї і міг би скласти індивідуальний план загартовування, профілактики, рекомендувати певні зміни. Загалом, від мрії до реальності ще далеко, і на сторожі сімейного здоров’я поки залишаються мами. Це зовсім не так погано: хто краще за нас знає і інтуїтивно відчуває потреби наших близьких? Хто більше зацікавлений в тому, щоб захистити і зберегти їх здоров’я?

Детским простудам – нет, нет, нет!

Це завдання нам полегшує наявність сучасних і препаратів на сторожі імунітету, вже довели свою ефективність. Один із перевірених препаратів для лікування і профілактики застуди та грипу у дітей – Анаферон дитячий. Результат розробки вітчизняних вчених, Анаферон дитячий відповідає потребам захисту наших малюків. Щоб бути більш впевненою, загляньте на сторінки Школи Профілактики, де ви можете дізнатися більше про правильному підході до здоров’я дитини і захисту від грипу та застуд.

Початок застуди – завжди несподіванка. Тут важливо не розгубитися й вчасно допомогти дитині активувати захисні сили організму. Для цього при перших симптомах ГРВІ або грипу починайте давати по 1 таблетці Анаферону дитячого кожні півгодини всього 5 таблеток. Протягом цього ж дня дати ще 3 таблетки. З другого дня хвороби і до одужання досить приймати Анаферон дитячий тричі на день. Солодкі на смак таблетки потрібно запивати водою, так що для дитини їх прийом не складе жодної проблеми.

Анаферон дитячий можна давати малюкам до 1-го місяця життя. Технології 21 століття, на основі яких працює Анаферон дитячий, забезпечують правильну роботу імунної системи, не атакуючи» організм величезними порціями ліків. Це надзвичайно важливо, адже організм при такому підході не «звикає» до постійної допомоги, відключаючи власні захисні механізми, а навпаки, тренує і розвиває їх. Це особливо важливо в дитячому віці, коли закладаються основи здоров’я на все життя!

В періоди «міжсезоння» особливо гостро стоїть питання профілактики. Які методи вибрати? Анаферон дитячий допоможе легко вирішити цю задачу і «вистояти в боротьбі із застудами та грипом в цей непростий період. Почніть давати дитині по 1 таблетці в день перед початком або вже під час сезону застуд. Досить курсу тривалістю 3 -4 тижні, щоб організм «налаштувався» на захист від вірусів. І не забувайте, що мама теж не повинна бути легкою мішенню для застуди – самі приймайте для профілактики дорослу форму Анаферону і будьте здорові!

Детским простудам – нет, нет, нет!

Є протипоказання, перед застосуванням препарату необхідно ознайомитися з інструкцією.

На правах реклами