Домашній затишок і комфорт важливі для кожного без винятку. Хто відмовиться від можливості насолодитися проведенням часу в колі сім’ї, сидячи за обіднім столом або у вітальні і розповідаючи про те, як пройшов день?! Що може бути приємніше, коли вдома тебе чекають приготовані страви і напої в очікуванні спільного перегляду цікавого фільму або телепередачі?!

Чим зайнятися

Крім спільних переглядів телевізора є чимало цікавих ідей, як урізноманітнити побут і приємно провести вечір у колі сім’ї.

Ігри

Настільні ігри – хороший привід зібрати всіх разом за одним столом і весело провести час. Це може бути гра в покер, Uno, лото і будь-яка інша, яка буде цікава всім членам сім’ї – і великим, і маленьким.

Приготування вечері

Спільне приготування вечері не тільки скорочує час самого процесу, але і робить його набагато цікавіше. Визначте кожному свою роль і втілюйте в життя самі неймовірні кулінарні ідеї. До речі, разом готувати можна не тільки вечеря, але й сніданок та обід. Наприклад, дітям дуже подобається допомагати пекти млинці ))

Прогулянки

Вечірні прогулянки по околицях або в парку не тільки об’єднують людей, вони ще й корисні для здоров’я. Такі прогулянки розслаблюють після важкого трудового дня і забезпечують міцний сон.

Хобі

Хороший спосіб разом проводити час – спільне хобі. Це може бути плавання в басейні, заняття в спортивних секціях, малювання, колекціонування і багато іншого, що буде цікаво всім відразу. Візьміть великий пазл-картину і збирайте його всі разом кілька вечорів. А потім прикрасите цією картиною стіну вашої квартири.

Що підтримує домашній комфорт

Коли є чимало ідей, чим зайнятися ввечері, важливе значення відводиться домашній обстановці, куди ви повертаєтеся після роботи і навчання. Слід виключити всі негативні моменти, які б змогли перешкодити вашому комфортному перебуванню в колі сім’ї.

Безпека

Наш будинок – наша фортеця. Не варто ігнорувати це правило, а краще переконатися в тому, що ні за межами житлового приміщення, ні усередині нього немає тих перешкод, які могли б стати причиною нещасного випадку і нашкодити членам сім’ї. Всі небезпечні для дітей предмети повинні зберігатися в закритому місці. Вся поламані меблі повинна бути відремонтована. Всі зіпсовані речі повинні бути викинуті.

Освітлення

Правильно підібране освітлення з м’яким спектром здатне створити комфортну атмосферу в домі і забезпечити розслаблення втомленим за день очам. Виберіть чи ви люстру або свічки – неважливо. Пам’ятайте одне: джерела світла не повинні стати причиною аварійної ситуації або пожежі.

Ліжко та сон

Сон – це дуже тривала частина нашого життя. Під час сну ми набираємося сил на наступний день, і якщо вночі нам було комфортно – вранці відчуваємо себе добре і заряджені на весь день. Радимо для сну вибирати зручну піжаму, великий вибір яких можна підібрати на сайті caravan-snov.com.

Іншим найважливішим джерелом гарного, міцного сну є матрац. Його краще підбирати індивідуально, тому перед придбанням цього важливого елемента спальні – краще полежати на ньому кілька хвилин. Якщо не помітите якого-небудь почуття дискомфорту – значить це ваш варіант.

Меблі

Навряд чи можна створити домашній комфорт без зручною меблів, яка дасть вам можливість розслабитися і відпочити, зняти напругу і стрес. Різні пуфи, крісла, журнальні столики і м’які дивани – ось, що необхідно, щоб ввечері вся родина зібралася разом в затишній атмосфері домашнього комфорту.

Джерело: http://papaznaet.com.ua/