15 січня свій день народження відзначив відомий російський кінорежисер і сценарист Єгор Кончаловський. Багато медійні особи привітали його з 52-річчям, серед яких виявилася і його колишня цивільна дружина Любов Толкаліна.

Відома російська актриса театру і кіно Любов Толкаліна виклала в мікроблог тепле привітання на адресу Єгору Кончаловському, з яким прожила багато років і народила від нього доньку. Незважаючи на те що вони вже розлучилися, жінка опублікувала спільне з ним фото в инстаграме. А заодно попередила передплатників, що буде відправляти у чорний список всіх недоброзичливців і тих, хто почне писати гидоти під публікацією.

«Місяць-Січень! Число -15! І ніщо і ніхто не стримає сьогоднішній квас лопатою, бо сьогодні народився наш незмінно дорогий Єгор! Всі, хто замість теплих побажань, слів радості і словесних доказів дійсного розташування, хоче тут написати що-то ще, вирушайте це робити в інше місце або підете в бан без жалю і права на відновлення… Так що терпіть. Вже вибачте. Або швидше гортайте далі, не озираючись на наше свято! Всіх же інших запрошую порадіти разом з нами! Хай живе іменинник!»

«Да здравствует именинник!»: Толкалина поздравила Кончаловского

Багато передплатники Толкалиной, звичайно ж, приєдналися до привітань. Але ще більше людей відзначили і те, що, незважаючи на непрості взаємини і розставання, актриса з повагою ставиться до режисера, ніж подає приклад багатьом людям.

«Обидва чудово талановиті»

«І це правильно!!! Зі святом!»

«Браво! Так ставиться до колишнього… Це навпаки підносить, а не принижує вас, ви розумниця, красуня! Багато чому можна повчитися, особливо відношенню до близьких!»

«Радіємо разом з Вами, дорога! Нехай буде щасливий колись улюблений Вами чоловік! Але Ви будьте щасливі набагато більше!»

«Навіть не дізналася з разу, така красуня в цьому платті, я думала, що це модель з модного журналу. Сукня – краса!»

«Поважаюча себе жінка з повагою ставиться до будь-якого чоловіка. Приємно подивитися. А те, що не сторінка – одна бруд і вульгарщина!»

До речі, деякі фанати Любові у своїх коментарях висловили надію, що через деякий час пара знову може возз’єднатися і жити, як і раніше.

«Да здравствует именинник!»: Толкалина поздравила Кончаловского

До речі, не всі публікації актриси бувають зустрінуті з розумінням. Так сталося, коли Толкаліна попросила у шанувальників допомоги у створенні афіші для свого нового спектаклю – п’єси “Остання російська цариця”. Початковий варіант афіші, що імітує ікону, не всім припав до душі – його вважають богохульством.