Життя в домашньому інтер’єрі – це чимала складова повсякденної реальності сучасних людей. Тому процес знаходження будинку повинен приносити радість і щастя. Інакше можна впасти в депресію і звести на “ні” свій гарний настрій.

Для цього можна своїми руками надати інтер’єру стильний і трохи оновлений вигляд. Тут будуть надані корисні поради про те, як отримати стильний інтер’єр.

Зміст:

  • Чистота
  • Ремонт меблів
  • Оновлення стін
  • Використання кольорів
  • Стильні статуетки

Чистота

Від чистоти в будинку залежить все. Неможливо уявити і уявити собі затишний простір, в якому буде брудно. В ідеалі необхідно вчитися не смітити , щоб припадало менше прибиратися. Під час прибирання потрібно рятувати від старих і нікому непотрібних предметів, іграшок, одягу, меблів. В результаті можна добитися ефекту очищення свідомості, расхламленія приміщення й появи бажання придбати щось нове і цікаве.

Ремонт меблів

Якщо меблі в інтер’єрі відносно нова, але зовнішній вигляд її змушує бажати кращого, настав час її відремонтувати і злегка оновити. Для цього доведеться витратити пару годин свого часу і трохи грошових коштів. Усі ніжки у меблів потрібно гарненько прикрутити і пофарбувати. Полички і дверцята так само варто відремонтувати. Якщо на меблях є тріснуті скляні елементи, їх потрібно просто замінити на нові. Іноді можна оновлювати меблеву фурнітуру. Якщо меблі можна відполірувати, потрібно зробити це. У разі наявності подряпин їх можна задекорувати за допомогою декоративних наклейок або меблевого олівця.

Оновлення стін

Зробіть невеликий косметичний ремонт, підберіть нові шпалери. Можна змінити їх колір, малюнок, текстуру. В різних кімнатах можна використовувати колірні рішення під призначення кожного приміщення. Ще цікавіше – оновлювати стіну кімнати, кухні не змінюючи шпалери. Для цього використовуються вінілові наклейки, які завдяки різноманітності допоможуть задати будь-який настрій в квартирі. Такими ж наклейками можна декорувати стару меблі та побутову техніку.

Використання кольорів

Букети квітів, кімнатні рослини, штучні квіти, композиції з рослин і природного матеріалу – це предмети, які допоможуть в одну мить створити в інтер’єрі затишок і розставити акценти. Рослини не вийдуть з моди ніколи. Дерева та пальми, зелень і кущі взагалі виглядають в просторі ідеально. Використання кольорів зручно так само і тим, що вони бувають різних розмірів і різних найменувань. Для кухні та ванної так само можна вибрати спеціальні види квітів, які не загинуть від зайвої вологи або від гарячих випарів.

Стильні статуетки

Іноді можна собі дозволити купити якусь стильну статуетку або фігурку, дивлячись на яку, поліпшується настрій. Так само можна витрачати гроші на придбання підлогових ваз або ламп. Це предмети, які не вийдуть з моди ніколи. І виглядають вони завжди просто ідеально. Для того, щоб інтер’єр заграв новим настроєм, можна почати колекціонувати якісь фігурки. На стінах дуже стильно виглядають декоративні маски, тарілки, привезені з різних країн.

Інтер’єр – це тема, над якою можна працювати все життя. Просто треба вміти радіти кожній миті і створювати собі приводи для такої радості. Впоратися з оновленням інтер’єру своїми руками під силу кожному. Головне, мати бажання і рішучість.

Джерело: http://vitalIra.com.ua/