Дивлячись на відпускні фотографії зірок, розумієш одне — знаменитості точно знають, як бути на висоті не тільки на червоній доріжці, але і на пляжі. Актриса Марія Кожевнікова також задавала тон курортного відпочинку, однак вирішила не кривити душею і показати шанувальникам, що насправді ховається за її гламурними фотографіями.

Актриса Марія Кожевнікова на власному досвіді знає, що бути прекрасною зовсім не складно. Все, що потрібно — це бажання, і можна і схуднути після пологів, і заново відростити сбритые для ролі локони. Зараз артистка шалено тішить шанувальників своїм квітучим виглядом і щедро ділиться відпускними знімками, на яких виглядає на всі 100.

Однак зірку заїла совість, і Марія вирішила зізнатися, що все це ширма і постановочні кадри. На ділі ж вона розслабляється на відпочинок і зовсім не турбується про власної неперевершеності, а в пріоритеті у неї безпеку і комфорт.

Я больше не могу вас обманывать: Мария Кожевникова показала, в каком виде ходит на пляж

«Я повинна зробити визнання, не можу більше вас обманювати! Я скільки завгодно можу виставляти гарні фотки на пляжі, біля басейну, але більшу частину часу на сонці я виглядаю так», — сказала зірка, показуючи селфи, зроблене на шезлонгу. На відміну від інших відпускних фотографій, де Кожевнікова блищала красою, на цьому знімку обличчя знаменитості було густо намазано сонцезахисним кремом.

Виглядає зовсім не за правилами «лоску»? Можливо! Зате дозволяє вдосталь насолодитися сонцем без побоювання отримати почервоніння на обличчі. А що ще потрібно для відпочинку? Втім, судячи з голлівудську усмішку зірки, Марія Кожевнікова зовсім не соромиться свого виду. Вона напевно знає, що головне — любити себе будь, а решту обов’язково додасться.

Я больше не могу вас обманывать: Мария Кожевникова показала, в каком виде ходит на пляж