Модель і колишня дівчина Діми Білана Олена Кулецька весь свій час присвячує вихованню дитини. Про смішних історій, що сталися з нею і її півторарічною дочкою Нікою, вона охоче розповідає всім своїм шанувальникам в соціальних мережах.

До прикладу, кілька днів тому вона поділилася своїми переживаннями з приводу слів, які говорить дівчинка. Особливо її хвилює те, як Ніка називає повітряна кулька:

«Ніка вже досить пристойно називає речі своїми іменами. Як правило, це або повне коротке слово (“лук, суп, дати), або перший склад слів довше.
Але от повітряну кульку у нас зветься «Ать».

Елена Кулецкая рассмешила людей историей о дочке

Ця історія розсмішила всіх фанатів Олени. Для багатьох батьків ця проблема виявилася цілком знайомої. Вони і самі не раз стикалися з подібною поведінкою дітей:

«Син балакал щось по складах років з 1,5 типу бапа-автобус. Авка – собака дрібна, вавка – собака велика. Але все запам’ятовував, і як-то року в два ми з чоловіком сперечалися і я кажу: “Дім, іди…” і не встигла сказати, як син різко повертається і каже, куди саме йому йти! Розсмішили нас»

«Ну що ж ви, мамо, така нестримана. Хоча, коли я за кермом, з заднього сидіння дуже часто лунають обурені дитячі лайки. Причому, як правило, у відповідний момент. А я начебто не так часто це говорю»

«Мій син говорив купатися “тяптям”. Досі це згадуємо»

Елена Кулецкая рассмешила людей историей о дочке

Зараз всі шанувальники Олени обговорюють, що каже її донька, а всього кілька тижнів вирішували, що ж не так з ніжками дівчинки. Хтось навіть назвав їх занадто повними.