Як правильно спланувати і організувати новорічне свято з мінімальними витратами і при цьому створити чудовий новорічний настрій?

Новий рік неповторне свято, тому в будь-якому випадку зустріти його захочеться по-особливому. Отже, з чого почати? Почніть з головного, складіть список гостей і приблизний план витрат. Зі списком гостей проблем, швидше за все, не буде, а ось з планом витрат доведеться повозитися.

На чому можна заощадити на новий рік ?

1. Новорічні іграшки своїми руками

Щоб не витрачатися дуже сильно на різні іграшки, зробіть їх своїми руками. Наприклад, сніжинки, ялинки, дзвіночки або цілі аплікації з паперу. Це дозволить прикрасити вікна у вашому будинку. Якщо у вас є діти – залучіть їх, разом значно веселіше та дітям дуже сподобається допомагати вам у цій справі.

2. Штучна ялинка або ялинові гілки

Замість живої ялинки ви можете поставити штучну, а якщо все ж без свіжої ялинки зовсім ніяк, то можна поступити нестандартно, прикрасивши квартиру справжніми ялиновими гілочками. Такий варіант додасть новий, цікавий і новорічний вигляд вашій квартирі.

3. Новорічна розпродаж допоможе заощадити

А якщо дочекатися 31 числа, то тоді придбати ялинку можна буде зі знижкою в 50%, а то і в 80%. Також прикрасьте власними виробами підвіконня і столи. Наприклад, вазами з тими ж ялиновими гілками, додавши мандарини, цукерки і шишки.

Якщо враховувати той факт, що на прикраси ви практично витрачати бюджет не будете, то далі буде простіше.

Планируем экономный Новый год 2016

Складаємо план новорічних витрат

Далі вам необхідно розділити новорічні витрати на дві частини. Частина перша повинна включати витрати, які необхідні, і без них ніяк. Як правило, ці витрати не пов’язані з самим святом. Це оплата комунальних послуг, телефонів, рахунків через інтернет, навчання, лікування, кредити і т. д. Друга частина витрат як раз відноситься до Нового року і включає в себе витрати на подарунки, продукти, напої та інші важливі витрати.

Після того як приблизний перелік витрат ви склали, приступите до порівняння цін. Багато людей купують продукти першої необхідності у найближчих магазинах та супермаркетах. А інші товари в сусідньому торговому центрі. Але ви дуже здивуєтесь, коли підете в інші магазини, щоб порівняти ціни. Часто цінники на продукти і напої сильно відрізняються. Тому, витративши на порівняння кілька годин одного дня, можна значно заощадити.

Роблячи покупки, пам’ятайте: слід обов’язково відкласти частину грошей як резервний запас, яку ви зможете витратити після свята.

Новий Рік – самий довгоочікуваний для всіх свято. Це час подарунків і чарівництва, веселого настрою і нових вражень. Емоції переповнюють кожного. Багато новорічні справи плануються заздалегідь, адже важливо встигнути купити всім подарунки рідним, скласти святкове меню, прикрасити квартиру або будинок, придумати наряд на вечір і, звичайно ж, покликати гостей.

І нехай ваш Новий рік стане самим чудовим!

Джерело