Популярна актриса театру і кіно Катерина Вілкова разом з чоловіком Іллею Любимовим виховує двох дітей. В сім’ї артистів підростає дочка Павла і син Петро, якому цього року виповниться 4 роки.

Зірки не так часто виходять разом зі своїми дітьми на публіку, та й взагалі намагаються не афішувати своє особисте життя. Однак на новорічних канікулах Катерина вирішила зробити виключення з правил. Вона не тільки кілька разів показувала шанувальникам фотографії дітей, але і сходила разом з Павлой і Петриком на каток.

«Какие зайки»: в интернете восхищены детьми Екатерины Вилковой

Спільна фотографія актриси з дітьми викликала неабиякий захват у її передплатників у инстаграме. Вони засипали компліментами не тільки саму Катерину, але і її дітей. Особливо багато позитивних коментарів дісталося маленького Петі, який дуже зріс з того моменту, як зірка показувала його в останній раз:

«Це фото дуже миле»

«Які зайчика! Гарнюні! Люблю вас всіх дуже!»

«Боже, які ви гарненькі»

«Яка ж прекрасна фотографія, а чоловічки, які на ній знаходиться, просто great (прекрасні). А Петя так підріс!!!»

«Які гарненькі!!! Я теж кожен день кататися ходжу! Ви молодець, Ви з дітьми ходіть, моя мама не хоче зі мною, мерзне»

«Такі милі пингвиняшки»

«Какие зайки»: в интернете восхищены детьми Екатерины Вилковой

До речі, на фотографіях без дітей Катерина отримує набагато менше компліментів. Мабуть, дитяча безпосередність і чарівність забирають на себе всю увагу інтернет-користувачів. Так, нещодавно шанувальники переплутали актрису з хлопчиком.