Популярна російська модель Олена Кулецька разом з чоловіком оператором-постановником Станіславом Романовським виховує доньку Ніку. Зараз дівчинці всього півтора року, однак її життя вже проходить під прицілами фотокамер.

Правда, знімає Ніку поки що тільки мама. Вона регулярно розповідає про події в житті дочки. При цьому Олена анітрохи не перебільшує материнство, говорячи не тільки про успіхи, але і важкі моменти. Нещодавно, приміром, вона поділилася історією про те, як припиняла грудне вигодовування:

«Печеньці – так, молочному мамабару – ні…Пост про відлучення. Тиждень без опції. Політ нормальний, з мінливою хмарністю і турбулентністю. Сторінка ГВ у віці 1 рік і 7 міс для нас офіційно перегорнуто.

Здалеку. Плавно прибирати годування ми почали ще з введення прикорму. Коли порція їжі досягала достатнього обсягу, я переставала догодовувати доньку грудьми.

Так одним з перших пішло годування в обід. Потім замінився сніданок. Ще час – полуденок. І останнє – вечеря.
Процес був плавний, з періодичними збоями на нерви/зуби/просто-хочу на ручки. Але в цілому через 4-5 місяців гв залишалося лише в 20:30 – на нічний сон.
7:00 – короткий підсмоктування для продовження сну.
І з 9:30 вже нормальний людський стіл.

Тому зараз мені залишалося лише прибрати годування на ніч і під ранок. Коли я працювала допізна, і Ніку укладали без мене, вона засинала без кефіру, молока або іншої їжі.
Так і зараз. Проведені 4 ночі у бабусі Ніка про груди не згадувала.»

Елена Кулецкая рассказала о прекращении грудного вскармливания

Як з’ясувалося, для багатьох годуючих мам з числа шанувальників Олени ця інформація виявилася дуже корисною. В коментарях вони подякували зірку за те, що вона не боїться відверто розповідати про своє життя:

«Спасибі за інформацію!»

«Лєна, дякую вам велике за такий докладний розповідь!»

«Так ви герой!! Спасибі!»

Елена Кулецкая рассказала о прекращении грудного вскармливания

***
Їмо олів’є, дивимося мелодрами, вибираємо плаття – все про Новий Рік 2018!