31-річна екс-учасниця скандального шоу «Дім-2» Олена Бушина поділилася міркуваннями про материнство. Телезірка з чоловіком виховує двох дітей – сина і доньку, а недавні роздуми наштовхнули фанатів на думку, що в родині красуні можливе поповнення.

Відомо, що Олена Бушина з чоловіком Дмитром Залізняком виховує семирічного Марка і трирічну Лауру. Передплатники обговорюють думку телезірки щодо багатодітних мам. Вона вважає, що ті володіють дивовижним терпінням:

«Замислюючись про третю дитину, складно уявити, як ще себе розділити на один шматочок. Заздрю міцним нервах мам з 3-4 дітьми».

«Научилась не паниковать»: Елена Бушина поделилась рассуждениями о материнстве

За словами Олени, їй складно ставитися спокійно до деяких речей, які стосуються дітей. Але Бушина стверджує, що навчилася не панікувати, коли бачить у дитини температуру, а також може «з витримкою» лікувати довгий кашель, а також по можливості уникає вживання антибіотиків.

Інтерес викликала позиція красуні з приводу щеплень. Виявляється, знаменитість відмовилася від вакцинації малюків, але нікого не агітує до подібних рішень, відзначаючи, що це був її вибір:

«Щеплення, до речі кажучи, я не ставлю. Не хочу пояснювати й обговорювати, правильно це чи ні. Але ось моє рішення таке – я проти щеплень!»

«Научилась не паниковать»: Елена Бушина поделилась рассуждениями о материнстве

Після зазначених заяв передплатники екс-зірки «Дому-2» не могли не прокоментувати її міркування про материнство. Думки розділилися:

«З кількома дітьми простіше, вже знаєш багато того, що раніше було незрозумілим!»

«Вирішуйтеся на третього, я народила і задоволена дуже!»

«Якщо ви своїм дітям щеплення не ставите, зовсім не обов’язково на весь всесвіт писати».

«У мене троє дітей. Рощу їх сама. Колишній чоловік не сплачує аліменти і більше нікого участі. Нічого, живемо, не сумуємо».

«Діти повинні бути щеплені, а все інше – просто демагогія…»

«Відповідальність тільки на вас за життя і здоров’я дітей, бо вам вирішувати, як правильно».

«У мене одна дитина, і мені з ним складно, не уявляю себе багатодітною».

«Научилась не паниковать»: Елена Бушина поделилась рассуждениями о материнстве

Нещодавно стало відомо, що вперше матір’ю стала колишня учасниця «Дому-2» Анастасія Лісова – у 27-річної телезірки та її чоловіка народилася довгоочікувана донька.