40-річна телезірка Анфіса Чехова зараз відпочиває на Балі. Звідти знаменитість публікує знімки, демонструючи передплатникам позитив. Але недавні фото світської левиці розкритикували в пух і прах», адже вона поділилася жаркими кадрами, позировав перед камерою напівоголеною.

Днями Анфіса Чехова, яка відмінно проводить час на Балі, опублікувала у своєму мікроблозі еротичні фото в білизна. На них вона показала своє помітно постройневшее тіло, яким дуже пишається. Красуня вважала, що в її адресу направлять тільки позитивні відгуки, але не тут-то було. Недоброзичливці знайшли до чого причепитися, дорікнувши провідну у вульгарності.

Чехова, як правило, воліє не звертати уваги на критику, до якої за роки публічності вже звикла. Але на цей раз вона висловила думку про людей, які вічно чимось незадоволені і вважають можливим вихлюпувати свій негатив на інших, у тому числі незнайомців:

«Я думала, що приїду на Балі і буду строчити глибокі пости і вірші як з кулемета. Ось прокинулася зранку, почитала деякі коментарі під моїми попередніми фото у спідній білизні і хотіла поговорити на тему: що з тобою не так, якщо тебе дратують чужі напівоголені фото, про комплекси і неприйняття себе, про заперечення своєї власної сексуальності, через засудження чиїйсь чужій…?»

Анфиса Чехова ответила на критику своих откровенных фото

За словами Анфіси, вона спочатку думала «видати щось таке мудре і делікатне», а потім зайнялася йогою, «продышала всі емоції і почуття» і відмовилася від цієї затії. Селебріті підкреслила, що «відпустила у Всесвіт» свої нерозуміння, страх, почуття провини, біль і роздратування:

«І знову не захотілося нічого глубокомысленного писати. Хочеться тільки жити і відчувати життя, від кінчиків пальців ніг до маківки».

Користувачі соцтетей вкотре здивувалися мудрості теледіви:

«Живи собі в радість і не звертай уваги на дурниці, ти заслужила».

«Чого ти взагалі відповідаєш на критику відвертих фото? Я б навіть оком на твоєму місці не повела».

«Не подобається – не дивіться! Або когось змушують?»

Анфиса Чехова ответила на критику своих откровенных фото

«І правильно, кожному своє…»

«Чудова фігура, а заздрісників всіх надсилайте, просто не всім судилося і є таке тіло і відпочивати на Балі».

«Просто розумна, ніжна і нескінченно сексуальна дівчина. Красива».

«Витончено, відмінна фізична форма. Ви – приклад для наслідування».

«Ваш тонкий інтелект, по всій видимості, ніяк не в змозі сформулювати гідну відповідь на конструктивну критику».

Анфиса Чехова ответила на критику своих откровенных фото

Перед тим, як прибути на Балі, Анфіса Чехова побувала в Шанхаї та поділилася враженнями від цього міста. Вона зробила висновок, що китайці вміють поєднувати непоєднуване.

Анфиса Чехова ответила на критику своих откровенных фото