Одна з найбільш витончених актрис у вітчизняному кінематографі Юлія Снигирь здивувала шанувальників, з’явившись на презентації нової колекції взуттєвого бренду в досить незвичайному хуліганському образі. І знову без супроводу.

Днями у столиці відбулася презентація капсульної колекції відомого взуттєвого бренду, натхненням для якого в нинішньому році стала російська кухня. На світському вечорі, організованому для зоряного бомонду, зібралися чимало знаменитих гостей. Серед присутніх була помічена навіть актриса Юлія Снигирь. Поява фактичної дружини Євгена Циганова в числі інших медійних персон тим цікавіше, що трапляється вкрай рідко.

«Где ее мужчина-то?»: увядающая Юлия Снигирь вызывает массу вопросов

Для виходу в світ 35-річна актриса вибрала підкреслено-недбалий стиль. Блакитна сорочка вільного крою була дещо як заправлена у спортивні штани. А закочені рукави і легкі босоніжки надали образу якийсь дворовий наліт, який залишився в країні ще після 90-х років. Завершили хуліганський стиль Юлії дві косички і майже повна відсутність макіяжу. Але треба віддати належне прихильникам кінодіви, які були досить делікатні у своїх висловлюваннях в мережі, хоча явно не схвалювали новий образ свого кумира.

«Где ее мужчина-то?»: увядающая Юлия Снигирь вызывает массу вопросов

«Навіщо занадто кущисті брови навела? На чоловіка схожа стала… до Речі, де її чоловік-то?»

«Не маючи купи грошей, одягається і виглядає добре звичайно, але не в цей раз»

«У Снігир, звичайно, не завжди вдалі виходи, але вона красива від природи, а красивим, як відомо, багато прощається»

«Вона зробила щоки? Стала старіти красуня, зморшки…»

«Який недруг сказав Юлечці не фарбуватися? І чому вона знову одна?»

«Незвичайний вигляд, але не зовсім… Їй би щось елегантне більше підійшло»

«Які явні филеры у неї у формі грудних імплантів. І як же це негарно. Як можна так спотворювати своє обличчя?!»

Зазначимо, що Юлія хоч і рідкісний гість світських заходів і не самий активний інтернет-користувач, але і вона часом радує шанувальників особистими знімками. Наприклад, нещодавно актриса вперше показала фотографію свого сина від Євгена Циганова.