Шанувальники так довго просили Євгену Феофилактову показати їм свого чоловіка, що вона вирішила нарешті задовольнити їх інтерес і продемонструвала жартівливий фотознімок. На фото вона сидить на колінах чоловіка, правда, не справжнього, а є предметом декору одного з ресторанів.

Шанувальники давно підозрюють, що у Євгенії Феофилактовой через стільки часу після розлучення з Антоном Гусєвим вже з’явився чоловік. Правда, сама жінка не афішує подробиці свого особистого життя. Хоч вона і натякає на існування молодої людини, вона все ж не розкриває його зовнішність.

Однак, по всій видимості втомившись від нескінченних припущень, Євгена все-таки вирішила показати інтернет-користувачам свого коханого. Феофилактова опублікувала фотографію, на якій сидить на колінах штучної фігури чоловіка в одному із закладів Москви.

“Ну все! Просили показати мене Вам мого чоловіка… Я зважилася! Ось він! Він такий досвідчений і турботливий!”,- написала вона під фото.

«Он такой заботливый»: Феофилактова подшучивает над подписчиками

Користувачі оцінили гумор жінки і підтримали її у бажанні приховати ім’я коханого. За їх словами, щастя любить тишу і про нього дійсно краще мовчати, щоб не злякати.

“Правильно, не треба показувати!”

“Який гарний чоловік, а, головне, мовчазний!

“Ось це ідеальний чоловік!”

“Солідний кавалер у тебе, Євгене!”

“Женя мудра дівчинка, розуміє, що щастя потрібно тримати в таємниці!”

“Чоловік що треба! Найголовніше, що ніколи не нагрубіянить, руку не підніме!”

«Он такой заботливый»: Феофилактова подшучивает над подписчиками

Незважаючи на те, що шанувальники так і не дізналися, хто ж обранець Євгенії, вони впевнені в тому, що вона знаходиться в надійних руках. Нещодавно Феофилактова написала зворушливий пост, натякнувши у своєму мікроблозі на те, що її хлопець любить її, незважаючи ні на що. Красуня побажала кожній дівчині бути по-справжньому улюбленою.