Карина Гуріна – починаюча співачка і актриса, топ‐модель міжнародного класу, володарка титулів «Міс бікіні – 2009», «Міс Університет – 2010» та «Міс MAXIM– 2012». Сьогодні редакція Єви.Ру роздивляється косметичку однією з найсексуальніших дівчат Росії.

Вона народилася в Ялті і росла творчою дитиною, з дитинства мріяла виступати на публіці, займалася латиноамериканськими танцями, художньою гімнастикою. У підлітковому віці до захоплень дівчинки додалися екстремальні види спорту: скелелазіння і стрибки з парашутом.

Після закінчення школи Карина планувала поступати в ГІТІС, проте, за наполяганням батьків, стала навчатися за спеціальністю «ресторанний і готельний бізнес».

Ідеальна фігура, правильні риси обличчя, вроджена грація і сексуальність завжди виділяли Карину на тлі ровесниць. Її безпосередність і обеззброююча посмішка закохує з першого погляду. Карина володіє прекрасним почуттям гумору і відкрита для спілкування. Всі ці якості допомогли їй без праці обійти кілька сотень претенденток і отримати престижний титул від чоловічого журналу MAXIM – «Міс MAXIM–2012». Випуск з Кариною на обкладинці був розпроданий рекордним тиражем.

Звездная косметичка Карины Гуриной

Ваше улюблене косметичний засіб?

Блиск для губ EsteeLauder. Його головна особливість – це запах. Тонкий і ненав’язливий аромат стиглого інжиру нагадує про літо в будь-який час року. Крім того, мені дуже подобається приємний напівпрозорий колір і текстура – він не липне і розтікається.

Чи є у Вас улюблений парфум?

Так! Ніжний і жіночний Chloe. Завжди слідкую за новинками цієї марки.

Як Ви доглядаєте за волоссям і шкірою?

Використовую молочко для вмивання, тонизирую і зволожую особа. Віддаю перевагу засобам фірми Nouri Fusion. Два рази в тиждень роблю маски з блакитної глини, ходжу до косметолога на процедури по догляду за молодою шкірою. Іноді вдаюся і до народних засобів. Наприклад, готую вдома обід – беру огірки, сиру картоплю або полуницю, залишаю трошки і накладаю на обличчя. Рідні іноді лякаються!

За волоссям я доглядаю в домашніх умовах і використовую різні масла: реп’яхову, розмаринове, рицинова. Втираю в шкіру голови, накриваю шапочкою і рушником і залишаю хвилин на 30. На кінчики накладаю масло для волосся Moroccanoil. Люблю засоби на основі кропиви. А взагалі в моїй ванній цілий косметичний склад: шампуні і кондиціонери Pantene, HairCare, маски Kerastase, бальзам для волосся з козячого молока. До речі, довго одними і тими ж шампунями я не користуюся, періодично міняю.

Відкривали для себе щось нове у світі косметики за останній час?

Відкрила нову мінеральну пудру Ultraceuticals, яку мені порадив косметолог. Вона – чарівна!

Звездная косметичка Карины Гуриной

В косметичку заглядала Ганна Орлова

Посилання по темі:

Зоряна косметичка Ірини Антоненко