Популярна російська актриса театру і кіно Катерина Вілкова насолоджується відпочинком на лазурному узбережжі європейського курорту. Жінка ділиться чудовими фотографіями в своєму мікроблозі.

Зіркова пара Катерина Вілкова та Ілля Любимов вже кілька днів ніжаться під теплим сонцем на європейському курорті. Актори, на відміну від деяких своїх колег по цеху, воліли взяти з собою у відпустку двох дітей.

Нові пляжні знімки зіркової пари раз з’являються в мережі, радуючи шанувальників позитивом і естетикою. Постаті Катерини на багатьох з її фотографій можна позаздрити, адже мати двох дітей виглядає дуже стрункою і підтягнутою. Але все ж під одним зі знімків жінка вирішила трохи пожартувати і підігріти інтерес публіки до своєї сім’ї.

Семейное счастье Екатерины Вилковой: актриса с детьми отдыхает за границей

Кілька годин тому в мікроблозі актриси з’явилося фото, на якому вона позує стоячи у воді на тлі яскравого сонця, ефект від променів якого створив химерну тінь на її широкій сорочці. За темними обрисами здається, що живіт Катерини сильно округлився і вона щонайменше на п’ятому місяці вагітності.

«Це помилкове фотопузо!», — жартівливо прокоментувала свою уявну «вагітність» Вилкова. На позитив подруги тут же відгукнулася Світлана Ходченкова, нібито здивувавшись: «Що, знову?!» – і тут же отримала відповідь від подружжя Любимова жартівливе, але малоприємне зауваження стосовно своїх інтелектуальних здібностей. Веселе спілкування двох зіркових красунь знайшло живий відгук серед їх прихильників і було визнане дуже милим.

Семейное счастье Екатерины Вилковой: актриса с детьми отдыхает за границей

Нагадаємо, що 34-річна Катерина Вілкова і 41-річний Ілля Любимов у шлюбі з 2011 року. Відносини артистів сміливо можна назвати однією з найкрасивіших історій кохання у вітчизняному шоу-бізнесі. Ілля не приховує, що наполіг на тому, щоб не вступати з майбутньою дружиною в інтимний зв’язок до вінчання, а вона в свою чергу влаштувала йому справжній викуп нареченої в день весілля. Зараз подружжя щасливі у шлюбі і виховують двох дітей – 6-річну доньку Павлу і 4-річного сина Петра.

Семейное счастье Екатерины Вилковой: актриса с детьми отдыхает за границей