Новим гостем студії програми «Доля людини» став відомий актор Гоша Куценко, який прославився харизматичними ролями в кіно. Зірка фільму «Антикілер» дав відверте інтерв’ю, в якому торкнувся теми хворобливого розставання зі своєю колишньою цивільною дружиною і колегою Марією Порошиною, визнавши свою провину в розриві.

Актори Марія Порошина і Гоша Куценко прожили разом п’ять років. Нещодавно у колишньої цивільної дружини Куценко народився син. Колишній коханий знаменитості вирішив розповісти, як непросто складалися його стосунки з колегою, від якої у нього є дочка Поліна.

Я не должен был так поступать: Гоша Куценко сознался в причине развода с Марией Порошиной

Куценко уточнив, що за Порошиной багато доглядали, але вона віддала перевагу саме йому. У 90-х роках, не маючи слави і грошей, Гоша брався за будь-яку роботу. Народження дитини і перші успіхи в кіно вибили його з колії, і у нього виникли зв’язки на стороні. Він не приховує, що зраджував Марії. При цьому він підкреслює, що кохана дізналася про його зраду від нього ж самого. Актриса не змогла забути зраду, про який він шкодує.

«Я не повинен був так робити, але я сильно захопився. Не встояв перед спокусами, мене спокусили… Зізнався у всьому Маше, а вона відповіла: «Дурень! Хто ж про таке розповідає». Вона не стала мене прощати, ми розлучилися. Звичайно, це було дуже важко».

Я не должен был так поступать: Гоша Куценко сознался в причине развода с Марией Порошиной

До 45 років Гоша Куценко залишався переконаним холостяком, але його нинішня дружина Ірина Скриніченко вирішила взяти ситуацію в свої руки і відмовилася жити з ним без штампа в паспорті. У них народилися двоє дочок – Евгенія і Світлана. З Марією Порошиною акторові вдалося налагодити спілкування і він як і раніше вважає її близькою людиною.