Співачка Слава ніколи не вирізнялася наявністю комплексів і не боялася показати свої недоліки, пройшовши обстеження у без макіяжу. Більш того, вона зовсім не соромиться дивною на перший погляд форми вух, не прагне ховати їх під волоссям і навіть із задоволенням демонструє їх, вважаючи цю особливість своєю родзинкою.

Самоіронії Слави не позичати: вона може спокійно посміятися над собою і навіть обговорити свої вади, як, наприклад, в цей раз. Артистка акцентувала увагу на вухах, які вона сама вважає кумедними, але тим не менш не портящими її зовнішній вигляд.

У дитинстві перукарі твердили майбутній зірці, що це недолік, який необхідно сховати від чужих очей. Однак Слава впевнена, що ці слова цілковита дурість, і здивована, як взагалі можна було сказати таке дитині.

Как эльф: певице Славе нравится необычная форма ее ушей

Співачка закликала не соромитися вад зовнішності і не слухати гидоти, які говорять оточуючі. Якщо вважати недоліки своїм достоїнством, то ніхто і не помітить. Втім, на “ельфійські” вуха Слави і так не звертали уваги, поки вона сама не розповіла про них.

“Мені дуже подобається! Я як ельф!”

Как эльф: певице Славе нравится необычная форма ее ушей

А ось донька Слави взяла від своєї мами лише найкраще, в чому переконані її численні шанувальники. У свої 19 років дівчина Саша захоплює красою і привабливою фігурою для багатьох є прикладом для наслідування.