Служба розкриття замків

  • безкоштовний виїзд до замовника
  • кваліфікована консультація
  • точна оцінка робіт на місці

Коли потрібні послуги з ремонту замків?

Безпека квартири, будинку або офісу залежить від надійності замку. І якщо він прийшов в несправний стан і немає можливості закрити двері, не витрачайте час на самостійні спроби вирішити проблему. Телефонуйте в службу ремонту замків. Наші професійні та досвідчені майстри прийдуть до вас на допомогу. У нашій компанії розуміють, що неприємність з замками може трапитися в будь-який час дня і ночі, у вихідні та свята. Тому ми працюємо цілодобово без вихідних, щоб мати можливість допомогти вам у будь-який час. Також хочемо вам порекомендувати ремонт дверных замков в киеве в любий час ночі чи дня.

Деякі помилково думають, що майстри не працюють вночі, інші соромляться потурбувати в цей час доби і намагаються зробити ремонт своїми силами. Не варто цього робити, так як, не маючи спеціальних навичок ви можете ще більше пошкодити механізм, а це призведе до неможливості його ремонту. Доведеться міняти замок, а це обійдеться дорожче. Вам потрібні зайві витрати? Краще надайте терміновий ремонт вхідних замків професіоналам своєї справи.

Неважливо замок яких дверей зламався: залізної, дерев’яної, броньованої або ж міжкімнатних. Ми працюємо з будь-якими видами запірних механізмів.

Наша компанія надає послуги як фізичним, так і юридичним особам. Нас викликають і тоді, коли потрібно розкрити замок сейфа. Всі роботи по розкриттю і ремонту замків проводяться у вашій присутності. Ви можете бути впевнені в збереженні вашого майна.

Причини поломки замків

Всі механізми мають певний експлуатаційний період, замки в тому числі. Але трапляються ситуації, коли навіть зовсім новий замок вимагає термінового ремонту:

– застрявання ключа або його частини після поломки;

– неможливість повертання ключа;

– застрявання “язичка”;

– неможливість висунення засува.

Причин цьому може бути кілька:

– при закритті і відкритті дверей докладалися великі зусилля;

– зносилися деякі механізми замка;

– виробничий брак;

– дверне полотно деформувалося;

– були порушені правила експлуатації запірного механізму.

Професійні майстри нашої служби зроблять терміновий ремонт замків будь-яких дверей. Неважливо який замок встановлений: вітчизняний або зарубіжний. Ми працюємо з усіма видами запірних механізмів: електромагнітними, накладними, врізними, електромеханічними та іншими.

Наші майстри прийдуть до вас на допомогу в Києві і області в будь-який зручний для вас час. Телефонуйте!

Буду соло-мамою: Ірена Понарошку зустріне Новий рік одна з дітьми.

Незабаром у наші оселі завітає один з найбільш довгоочікуваних і радісних свят – Новий рік, на який багато покладають величезні надії. Кажуть, як його зустрінеш, так і проведеш. Можна сперечатися над цим твердженням, але завжди хочеться створити ту саму чарівну атмосферу, яка зігріє душу і об’єднає близьких людей. А що робити, якщо торжество пройде в самоті? Питання виявився актуальним для телезірки Ірена Понарошку.

Буду соло-мамой: Ирена Понарошку встретит Новый год одна с детьми

Відома ведуча, журналіст і блогер Ірена Понарошку майже два місяці тому знову стала мамою, народивши другого сина Теодора. 36-річна знаменитість – вегетаріанка і багато часу присвячує духовним практикам, займається йогою. Її обранець, діджей Олександр Лист дотримується тих же поглядів на життя. Періодично вони відпочивають один від одного, відвідуючи різні країни. Чоловік теледіви буде відсутній будинку в новорічну ніч і його «друга половина» зустріне 2019-й одна з дітьми.

Буду соло-мамой: Ирена Понарошку встретит Новый год одна с детьми

«Я в черговий раз буду в Новий рік соло-мамою, тому що маестро вирушить на гастролі. Гості не факт, що до нас доїдуть, тягнутися кудись з немовлям хочеться, тому, швидше за все, будемо зустрічати НГ втрьох в нашому пряничному будиночку. Порівняно з минулим роком, який я зустріла удвох із собакою, це прогрес!»

Буду соло-мамой: Ирена Понарошку встретит Новый год одна с детьми

Ірена запитала читачів свого блогу, які опинилися в її ситуації, ніж вони займуть своїх малюків, адже хочеться створити кращий свято, яке запам’ятається надовго. Старшій дитині Понарошку Серафиму – сім років, він чекає його з нетерпінням. Зіркова мама хоче придумати для свого первістка щось більш цікаве, ніж перегляд телепередач і відвідування Діда Мороза з синтетичної бородою. У минулі роки хлопчик проводив разом зі своїми бабусями, тому зараз вона спантеличена організацією «культ-програми» для нього.

Буду соло-мамой: Ирена Понарошку встретит Новый год одна с детьми

Подписчицы поділилися своїм досвідом у цьому питанні і представили Ірені багато цікавих ідей. А тим, хто буде зустрічати 2019 рік в повному самоті без дітей, дає корисні поради колега Понарошку Роза Сябітова, беззмінна співведуча програми «Давай одружимося!». Вона закликає не залишатися в свято вдома, очікуючи дива, а йти на вулицю і ділити радість з іншими людьми.