Юність – пора перших серйозних досягнень і гірких розчарувань, і, звичайно ж, перше кохання. У своїх ніжних почуттях до молодій людині відверто зізналася 17-річна донька відомих акторів Єгора Кончаловського та Любові Толкалиной Марія. Але справа пішла далі прогулянок під місяцем – вона переїхала до бойфренду.

Син знаменитого кінорежисера Андрія Кончаловського Єгор близько 20 років прожив у фактичному шлюбі зі своєю колегою Любов’ю Толкалиной. Пара не хотіла реєструвати сімейний союз, який ознаменувався народженням дочки Марії. До спадкоємиці зірок зараз прикута підвищена увага. Не так давно вона розпрощалася із зайвою вагою, а тепер з’ясувалося, що дівчина закохалася і навіть стала жити разом з чоловіком, який, за даними ЗМІ, старший за неї на вісім років.

«Хотіла пояснити, чому ми з мамою прийняли рішення жити окремо… Зараз в мережі гуляють дуже багато статей про мене і про Микиту… Почасти вони були спровоковані людьми, які писали, про педофілію і інші гидоти про мене і людину, яку я люблю.

І я відповідаю на головне питання цих людей: так, я живу окремо від батьків, з людиною, яка робить моє життя кращим. Ми вчимося один у одного, ми ростемо разом, нам весело і нам світло. Ми приймали це рішення всією родиною. Більш того, мама зрозуміла, що нам з Микитою було некомфортно, я живу з нею, а він окремо, і сама запропонувала мені цю ідею».

17-летняя дочь Кончаловского и Толкалиной переехала к 25-летнему бойфренду

Марія зазначила, що зрілі люди неправильно ставляться до підлітків, вважаючи, що ті не можуть приймати рішення і потребують повному контролі своїх дій. Зате після повноліття чекають від них самостійності та незалежності, що складно, якщо «все дитинство ти сидів у вакуумі». Кончаловская-Толкаліна попросила передплатників «залишатися людьми».

17-летняя дочь Кончаловского и Толкалиной переехала к 25-летнему бойфренду

Користувачі мережі неоднозначно сприйняли інформацію про переїзд спадкоємиці знаменитостей до коханого. Треба визнати, що негативних відгуків більше – багато хто впевнені, що батьки втратили з виду виховання доньки, якій, як і більшої частини її однолітків, властивий юнацький максималізм. Що ж, як воно насправді, покаже лише час, тому про правильність чи необачності рішень судити рано.