Доросла зірка серіалу «Татусеві дочки» Катя Старшова вже вибирає вбрання для випускного вечора. Дівчина показала себе в ніжному сукню принцеси, однак не всім шанувальникам воно припало до смаку. Деякі навіть порадили Катерині купити інший наряд на таке важливе свято.

Катя Старшова стала неймовірно популярною, коли зіграла в гучному серіалі «Татусеві дочки» маленьку, але дуже смышленую дівчинку Катю. Шанувальникам дівчата складно повірити, що їх улюблениця вже настільки доросла, що в цьому році вона попрощається з рідною школою та однокласниками і випурхне у доросле життя.

Катерина вирішила закінчити 10 і 11 клас екстерном і незабаром стане студенткою, імовірно, медичного вузу. Катя Старшова неодноразово заявляла, що нехай у неї є досвід участі в зйомках, ставати акторкою вона не планує, а буде пробувати себе в більш серйозній і стабільної професії.

«Почти невеста»: Катя Старшова из «Папиных дочек» выбрала платье для выпускного

Зараз у дівчини, як і в інших одинадцятикласників, гаряча пора іспитів. Але незважаючи на це, дівчина знайшла час, щоб вибрати плаття для випускного вечора.

Мініатюрна Катя показала, що вибрала ніжно-блакитний наряд з пишною спідницею, що підкреслює її крихкість.

«Ось і плаття для випускного майже готове, залишилося тільки придбати туфельки», – написала вона в Инстаграме.

Шанувальники Старшовій вирішили, що вибране плаття її не дуже прикрашає. Воно здалося їм нудним і непоказним. Деякі помітили, що, можливо, макіяж і зачіска виправлять образ. До того ж сукня може заграти новими фарбами з грамотно підібраними аксесуарами.

«Почти невеста»: Катя Старшова из «Папиных дочек» выбрала платье для выпускного

«Пуговка зросла»

«Плаття не дуже подобається, а ти красуня»

«Ого, майже наречена!»

«У низ сукні дуже гарний, а от верх не вдався…»

«Нудне сукню. Вибери інше, поки є час»

Катя Старшова не тільки посилено займалася навчанням в останні роки, але і активно тренувалася. Дівчина вже кілька років успішно виступає в театрі на льоду «Алеко», виконує складні елементи фігурного катання і навіть жартує, що планує виграти наступну Олімпіаду.