Найголовніше засіб догляду за шкірою голови – це не лак, гель і не фарба, а простий шампунь. Хоча ні, не простий, а кожному свій.


Найголовніше засіб догляду за шкірою голови – це не лак, гель і не фарба, а простий шампунь. Хоча ні, не простий, а кожному свій.
Вибираючи шампунь, найчастіше ми орієнтуємося на такі показники, як шкіра голови і наявність лупи. Якщо з шкірою голови все в порядку, а лупа вас не турбує, то з шампунями можна особливо не морочитися. Якщо ж ви знаєте свої маленькі секрети і особливості переносимості вашим організмом тієї чи іншої середовища, води та інших дратівливих чинників, то з шампунями потрібно бути поакуратніше.
Якщо ви вирішили купити новий шампунь, а очі розбігаються від великої кількості і реклами різних засобів, то зверніть увагу на етикетки. На етикетці шампуню будуть основні відомості, які допоможуть вам визначитися з вибором.
Не поспішайте радіти новому придбанню. Спочатку протестуйте шампунь та проаналізуйте отримані результати. Позитивними вважаються такі показники: видалення жирного блиску з волосся, якісно промиті свіжі волосся, легкість при розчісуванні та укладанні, природний блиск від чистих волосся, відсутність свербіння і подразнення шкіри голови. Якісний шампунь покликаний компенсувати втрату поживних компонентів, білків, вологи, покращувати еластичність волосся, захищати їх від УФ-променів і шкідливого впливу навколишнього, надаючи їм шовковистість і блиск без обважнення.
Щоб зрозуміти, що це саме ваш засіб, потрібно користуватися їм, як мінімум, кілька тижнів. Якщо ж вам все подобається, то більше не експериментуйте і користуйтеся тільки цим шампунем.