Катерина Міріманова, автор самої популярної в Росії за останні п’ять років системи схуднення – «Мінус 60» – презентує нову книгу рецептів для послідовників своєї системи. Сьогодні ми разом з автором книги готуємо смачний і корисний обід – Фондю овочеве.

Необхідні продукти:

Часник — 1 зубчик
Брокколі — 1 качан
Цвітна капуста — 1 качан
Помідори черрі — 200 г
Морква — 1 шт.
Сир емменталь — 250 г
Сир гауда — 200 г
Вино біле сухе — 250 мл
Сіль, перець — за смаком

Спосіб приготування:

Капусту брокколі і цвітну розділити на суцвіття, відварити в підсоленій воді. Злити воду, дати овочам підсохнути. Помідори вимити й обсушити. Моркву очистити і нарізати брусочками. Влити в горщик для фондю, змащений зсередини часточкою часнику, біле вино і нагріти його на плиті. Поступово додати дрібно натертий сир, постійно помішуючи. Посолити, поперчити і, не перестаючи помішувати, дочекатися, поки він не розплавиться. Встановити казанок на фондюшницю або над гарячою свічкою (шматочком сухого спирту). Занурювати овочі, нанизавши їх на шпажки, в гарячий сир.

Фондю овощное от Екатерины Миримановой

Система мінус 60. Меню на кожен день. Сніданки, обіди, вечері

По 100 страв для кожного з прийомів їжі – сніданку, обіду і вечері – допоможуть вам різноманітити своє меню в процесі схуднення. Ви забудете про строгих дієтах, про виключення з раціону жирного, мучного і солодкого. У цій книзі є рецепти тортів, пасти і салатів з майонезом. У чому ж секрет? Як це може допомогти в позбавленні від зайвої ваги? Нічого складного: головне – дотримувати декілька простих правил. А також обідати і вечеряти згідно зі списками продуктів, наведеними в книзі. І тоді ваш результат буде таким же чудовим, як у самої Катерини, сбросившей кілька років тому 60 кг та підтримуючій прекрасну форму донині, а також у більш ніж трьох мільйонів її послідовників. Худнути на системі Мінус 60» – не тільки швидко і ефективно, але і дуже смачно!

Посилання по темі:

Класичний рецепт дієтичної пасти з морепродуктами
Форум “Рецепти”