У п’ятницю пройшла церемонія вручення національної кінонагороди Росії «Золотий орел», що зібрала у своїх стінах всіх представників вітчизняного шоу-бізнесу. На радість шанувальників таланту Ірини Горбачової, актриса удостоїлася золотої статуетки у номінації «Краща головна жіноча роль».

«Золотий орел» – почесна премія Національної Академії кінематографічних мистецтв і наук Росії. Кінонагорода вручається представникам вітчизняного кіно з 2002 року і збирає у своїх стінах всіх яскравих представників світу кінематографії та акторського мистецтва.

На звання найкращої актриси в цьому році претендували Аліса Фрейндліх і Марина Нейолова, а також Ірина Горбачова, якій присудили перемогу у даній номінації.

Ирина Горбачева получила награду за лучшую женскую роль

Свою золоту статуетку Ірина отримала за роль доктора Каті у фільмі «Аритмія» Бориса Хлєбнікова. І хоча багато хто знав Ірину як автора смішних скетчів в соціальній мережі Instagram і актрису Театру майстерня Петра Фоменко, саме участь у цьому фільмі принесла їй популярність у багатьох колах населення.

Ирина Горбачева получила награду за лучшую женскую роль

Шанувальники душевно привітали Ірину з отриманням почесної премії, зрадівши, що її блискучу акторську гру оцінили по достоїнству.

«Ось хто виглядає як справжня Зірка»

«Дуже полюбила Іру після перегляду фільму «Аритмія». Така справжня, талановита, харизматична»

«Іріша, багато люблять і пишаються! Тільки вперед! Орлом тебе, мила!»

«Ось коли талант ,відразу інший рівень у всьому. Навіть як вийти на презентацію. На відміну від дочок своїх татусів»

«Ось ні разу не сумнівалися! Заслужено»

«Ірина Анатоліївна, Ви для мене і без Орла завжди були номером 1. Ну, а тепер і поготів»

Фанати впевнені, що Горбачова недарма береться за складні та неоднозначні ролі, з’являючись на екранах в найрізноманітніших амплуа, оскільки саме так актриса може висловлювати свою неординарність і багатогранність. Чого тільки варті її різноманітні скетчі, де Ірина легко переключається з образу «типовою матусі», яка розмовляє з уявним дитиною, на втілення яскравою і стильною жінки з американських фільмів.