29-річна дизайнер і дружина футболіста Павла Погребняка Марія Погребняк не приховує, що витрачає багато часу і коштів на догляд за обличчям і тілом, які, на її думку, в неї ідеальні. Але багато хто впевнені, що багатодітна мама ретельно ретушує свої знімки і зловживає фотошопом. У відповідь знаменитість показала фото без макіяжу.

Марія Погребняк часто радує передплатників фотографіями і відео. У своїх постах вона виглядає ідеальною гламурної світською левицею, на обличчі якої немає жодної вади. Зірку дорікають за те, що вона нібито використовують багато косметики, яка і дозволяє їй виглядати бездоганно. Вона вирішила зняти новий ролик, щоб спростувати домисли злостивців:

«На цьому відео на мені немає ні грама косметики, немає фільтрів! Зараз у мене ідеальна шкіра!»

«А щеки, как у хомяка»: Мария Погребняк похвасталась идеальным лицом

Приваблива зовнішність Погребняк користувачам мережі здається результатом старань пластичних хірургів . Марія не заперечує втручання косметологів, але підкреслює, що до радикальних заходів не вдавалася, і гарні дані надала їй природа.

Передплатники не могли залишити нову публікацію дружини Павла Погребняка без уваги:

«Там не треба ніякої косметики! У вас і так хороша молода шкіра!»

«Чому такі щоки, як у хом’яка завжди?»

«Це філлери, хіба не знаєте?»

«Пластику не в рахунок?»

«А що з обличчям? Чому таке опухле?»

«А щеки, как у хомяка»: Мария Погребняк похвасталась идеальным лицом

«Без макіяжу дуже молоденька!»

«Похвалилася собою без косметики, ти без пластики покажися!»

«А мені здається обличчя опухле і несправжнє».

«А нарощені вії, а пофарбовані брови і губи зроблені? А без них покажися!»

«Брехня! Мейк є і це видно!»

«А щеки, как у хомяка»: Мария Погребняк похвасталась идеальным лицом

Прихильники впевнені, що Марії Погребняк можна з’являтися на публіці без макіяжу, оскільки стан її шкіри дозволяє пишатися їй, а не приховувати під шаром декоративної косметики. Хейтеры відзначають, що вона часто лякає їх великою кількістю коштів на обличчі, змушуючи задуматися про наявність серйозних недоліків, які треба маскувати.

У недоброзичливців також багато претензій до фігури Марії, яку вони називають занадто худою. Погребняк нещодавно показала, чим живиться. Але передплатників здивували не самі страви, а їх розмір, який здався їм занадто маленьким.

Публікація від Maria Pogrebnyak-Shatalova (@mariapoga_) 5 Черв 2018 в 11:31 PDT