Актриса Любов Толкаліна знаходиться у відмінній фізичній формі. А щоб її підтримувати, навіть на відпочинку в Ялті вона не забуває про спорт і ділиться з шанувальниками фото в класичній позі з йоги.

Актриса театру і кіно Любов Толкаліна славиться не тільки своїм драматичним талантом, але і фігурою, якій позаздрили б багато зірок світових подіумів. Нещодавно артистка поділилася відвертим знімком в сітчастих панчохах і справила справжній фурор.

Мабуть, своєю формою Любов зобов’язана спорту. Поки інші знаменитості переживають, як не розповніти під час відпустки, артистка не забуває про заняття навіть на відпочинку! На своїй сторінці у Инстаграме 41-річна актриса опублікувала провокаційне фото. На знімку Любов у спортивному купальнику демонструє стійку на руках.

А вам слабо? Любовь Толкалина в купальнике продемонстрировала стойку на руках

Відмінна техніка артистки надихнула прихильників не менше, ніж її ідеальна фігура і стрункі ноги. Багато з передплатників зізналися, що знімки Толкалиной надихають їх на заняття спортом.

Втім, не менший захват викликав і талант фотографа, який створив знімок. Він зумів вловити дивовижну гру світла і тіні так, що одна половина тіла актриси осяяна яскравим морським сонцем, а друга знаходиться в тіні. Ідеальна симетрія наштовхнула передплатників на асоціації з балансом світла і темряви, знаком інь-ян, вдень і вночі. Хто цей талановитий фотограф, як і раніше невідомо: Любов ретельно оберігає своє особисте життя від сторонніх поглядів.

А вам слабо? Любовь Толкалина в купальнике продемонстрировала стойку на руках

Відпочинок в Ялті став натхненням для Толкалтной. Вона не втомлюється ділитися теплими сонячними кадрами лугів, заходів, природи. Хоча загальну увагу, звичайно, приваблює сама актриса, яка нещодавно зізналася, що мріє про хуліганську старості, коли зможе пофарбувати волосся у фіолетовий і гуляти по місту в супроводі двох онучок.