Співачка Світлана Лобода вирішила припинити нескінченні обговорення своєї вагітності та офіційно підтвердила, що чекає дитину. При цьому артистка планує повернутися на сцену вже в червні.

Чутки про вагітність співачки Світлани Лободи ходили вже давно. То шанувальники відзначали, що у неї сильно збільшилася груди, то Світлана вибирала надто вільні вбрання. Напередодні Лобода все ж розкрила те, що вже не може залишатися таємним: вона прийшла на музичну премію Bravo у відвертій сукні, що підкреслювала кругленький живіт артистки. Світлана отримала премію відразу в двох номінаціях: «Найкраща виконавиця», «Найкращий альбом», – і прямо зі сцени оголосила, що йде у відпустку у зв’язку з тим, що скоро стане мамою вдруге.

«Это большое чудо»: Светлана Лобода подтвердила свою беременность

Пізніше Лобода продублювала цю інформацію в Инстаграме.

«Цей рік був наповнений яскравими подіями в моєму житті він став знаковим. Я йду в невелику відпустку… Щоб записати новий альбом і підготувати абсолютно нове шоу, яке ми покажемо вже в жовтні. А також я йду, щоб підготуватися до найважливішої події в житті кожної жінки – народження малюка. Для мене це велике диво, і я вдячна небу за цей подарунок, а вам, за вашу любов і ваше визнання!» – повідомила Світлана.

За даними ЗМІ, дитина має з’явитися на світ в Лос-Анджелесі в травні, а вже в червні Лобода планує повернутися на сцену з концертами. Цей факт трохи покоробив її шанувальників, яким шкода, що їх кумир не планує присвятити хоча б кілька місяців маляті. Проте в більшості своїй коментатори були раді за Світлану та привітали її з такою важливою подією. Не менш цікавим залишається питання, хто ж батько дитини. Деякі припускають, що Лобода завагітніла від лідера групи Rammstein Тілля Ліндеманна, з яким вона познайомилася влітку 2017 року на фестивалі «Спека» в Баку. При цьому сама Світлана не стала коментувати, від кого ж вона чекає дитину.

«Это большое чудо»: Светлана Лобода подтвердила свою беременность

«Як можна народити в кінці травня, а в червні знову на сцену і кинути дитину. Йому ж не 2-3 роки»

«Хоч відпочила б після пологів, кому народжують?!»

«Народжують незрозуміло від кого, а сім’ї немає. Діти, як трава потім ростуть… Ну що за безвідповідальність?!»

«Ми дуже раді за тебе! Бажаємо здорового дитинку народити»

«Чекаємо травня: щасливі фото Лободи і Тіля з виписки з пологового будинку»

«Здоров’я і вдалих пологів! Вітаємо!»

Зазначимо, що у Світлани Лободи є дочка Євангеліна, якій у квітні виповниться 7 років. Дівчинка була народжена в цивільному шлюбі Лободи з танцюристом Андрієм Царем. Закохані розійшлися в 2014 році.