Актори Юлія Снигирь і Євген Циганов вже давно перебувають у відносинах, у них навіть народилася дитина, проте на світські заходи зірки приходили порізно чи принципово уникали спільних фотографій, не даючи папараці і шансу сфотографувати їх разом на одному кадрі. Але все змінюється, і вперше Юлія та Євген вийшли у світ як пара, з’явившись разом на прем’єрному кінопоказі картини «Історія одного призначення».

Днями у столичному кінотеатрі «Жовтень» відбулася прем’єра картини Авдотьї Смирнової. Побачити і оцінити фільм «Історія одного призначення» особисто в цей день зібралися Марина Александрова, Костянтин Хабенський, Тетяна і Ганна Михалковы, Анатолій Чубайс, Андрій Смирнов, Юлія Хлиніна, Баста з родиною та інші зірки. Особливу увагу привернула одна з найбільш таємничих пар вітчизняного шоу-бізнесу, для якої даний кінопоказ став дебютним виходом у світ.

Дебютный выход: Юлия Снигирь и Евгений Цыганов появились как пара на светском мероприятии

35-річна Юлія Снигирь і 39-річний Євген Циганов вже третій рік складаються у відносинах, однак саме в кінотеатрі «Жовтень» закохані вперше з’явилися разом на світському заході і не ховаючись позували на червоній доріжці перед світськими фотографами.

Дебютный выход: Юлия Снигирь и Евгений Цыганов появились как пара на светском мероприятии

Нагадаємо, що вперше про роман зірок заговорили в 2015 році, коли актор розлучився з Іриною Леонової, залишивши її і дітей заради нового кохання. Вже в 2016 році рік був народжений син Юлії Снігир та Євгена Циганова Федір.

Але все це час пара ніколи не коментувала свої відносини, а на заходи закохані воліли приходити в гордій самоті. Та й особистими фотографіями знаменитості не балували своїх шанувальників, залишаючи всіх нудитися в здогадах, як йдуть справи в їх особисте життя.