Розповіла мама.
Є у неї колега, який ніяк не може здати квартиру в Москві (південно-захід), про що він і поскаржився на роботі. Так і пише в оголошенні — здам трикімнатну за 15000, з меблями і технікою.
Ціну, каже, збив до мінімуму, ніхто зняти не хоче. Тільки таджики цікавляться, щоб відразу осіб 15 заселити, але мені б пристойну російську сім’ю. А нормальні приходять подивитися — і «ми вам передзвонимо». Окремо кімнати здавати не хоче, «багато чужих».
Я в шоці, як так — у нас однушку в підмосковному місті за ці гроші неможливо знайти, а тут трикімнатна і в Москві. І ніхто не хоче.

У результаті з’ясовується що:
— квартира заставлена старими радянськими меблями, обшарпаної і місцями поламаною, яка дорога цьому мужику як пам’ять про предків. І мешканців він попереджає, що її не можна переставляти, замінювати навіть за свої, бажано взагалі не чіпати, і не дай бог з’явиться зайва царапинка.
— вже на зустрічі він каже, що одна з трьох кімнат буде закрита на ключ (і добре), але він там іноді буде ночувати (!!!), а іноді — це 2-3 рази в тиждень.
І дивується він, чому пристойна сім’я не хоче зняти у нього квартиру?

(Переглянуто 2 926 разів, 1 переглядів)