Довгоочікуваний син в клані Запашных, не так давно відзначив четвертий місяць свого життя, вже проявляє всі задатки майбутнього дресирувальника диких кішок. Мама Даніеля опублікувала незвичайне відео, на якому малюк демонструє знання тигрячого рику.

Якщо Народний артист Росії Едгард Запашний часто ділиться фотографіями маленького спадкоємця Даніеля, то про матір малюка Ярославівні просто не має сенсу це говорити – на кожному другому знімку в її мікроблозі красується майбутній цирковий артист з легендарною прізвищем.

Однак новий відеоролик в особистому акаунті цивільної дружини Эдгарда заслуговує особливої уваги, адже на ньому гордий сином мати демонструє дивовижні здібності свого ще зовсім крихітного сина, який вже відмінно вміє показувати тигринный рик на прохання дорослих.

«Долю не обдурити», – пожартувала Ярославна під цікавою і зворушливою публікацією. Передплатники залишили чимало компліментів і теплих побажань на адресу майбутнього приборкувача.

«Судьбу не обмануть»: наследник Эдгарда Запашного рычит, как тигр

«Дуже смішно! Він просто диво!»

«Гарчить тигор-то! Голосно!»

«Ну тигрячий мова вже знає досконало залишилося російська підтягнути!»

«Не дарма в цирк стільки разів ходив! Майбутній підкорювач!»

«Ой, які страшні тигри! Ой, як вони гарчать!»

«Милий тигреня! Неймовірно! У Запашных це в крові!»

«Який тямущий малюк! З пелюшок вже все розуміє і усвідомлює, що його далі чекає!»

«Судьбу не обмануть»: наследник Эдгарда Запашного рычит, как тигр

Зазначимо, що знаменитий батько Даніеля Едгард Запашний не так давно наряджав сина в костюм тигра і навіть пропонував усім охочим зробити з ним фото прямо в торговому центрі біля новорічної ялинки. Так чи варто дивуватися тому, що талановитий малюк, увійшовши у смак, вирішив освоїти мову небезпечних хижаків.

Публікація від Ярославна Вікторівна (@yaroslavna_viktorovna) Січ 10, 2018 at 1:24 PST